Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισοπαλία για Χιλή και Μεξικό, ιστορική νίκη της Βολιβίας

Ισοπαλία για Χιλή και Μεξικό, ιστορική νίκη της Βολιβίας

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Χιλής με το Μεξικού, για τον 1ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Το παιχνίδια ήταν πλούσιο σε θέαμα και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης. Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Βουόσο για τους Μεξικάνους, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Αρτούρο Βιδάλ ισοφάρισε σε 1-1. Παράλληλα η Βολιβία πέτυχε μετά από 18 ολόκληρα χρόνια την πρώτη νίκη της σε Κόπα Αμέρικα, επικρατώντας με 3-2 του Εκουαδόρ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α' ομίλου

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Χιλής με το Μεξικού, για τον 1ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Το παιχνίδια ήταν πλούσιο σε θέαμα και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης. Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Βουόσο για τους Μεξικάνους, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Αρτούρο Βιδάλ ισοφάρισε σε 1-1.

Οι Μεξικάνοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 29ο λεπτό πήραν ξανά το προβάδισμα με το τέρμα που σημείωσε ο Χιμένεθ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν εκ νέου με τον Βάργκας τρία λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Χιλιανοί κατάφεραν να προηγηθούν στο 55′ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιδάλ, ο οποίος έφτασε τα τρία γκολ στη διοργάνωση. Όμως αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Μεξικανών να φέρουν ξανά το ματς στα ίσα, με το γκολ που πέτυχε στο 66′ ο Βουόσο.

Χιλή: Μπράβο, Αλμπορνός (87’ Μποσεζούρ), Χάρα, Βαλδίβια, Μεδέλ, Αρανκουΐς, Ντίας (71’ Μένα), Βιδάλ, Ίσλα, Σάντσες, Βάργκας (85’ Πινίγια).

Μεξικό: Κορόνα, Φλόρες, Ντομίνγκες, Αγιάλα, Αλδρέτε (71’ Σαλσέδο), Βαλενζουέλα, Μεδίνα (64’ Ακουΐνο), Κορόνα (77’ Οσούνα), Γκουέμες, Βουόσο, Χιμένε.

Βολιβία-Εκουαδόρ 3-2

Η Βολιβία πέτυχε μετά από 18 ολόκληρα χρόνια την πρώτη νίκη της σε Κόπα Αμέρικα, επικρατώντας με 3-2 του Εκουαδόρ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της διοργάνωσης στη Χιλή. Από το πρώτο ημίχρονο η Βολιβία καθάρισε το ματς, καθώς με τα γκολ των Ράλδες (4΄), Σμέντμπεργκ (18΄) και Νταλένσε (43΄) εξασφάλισε ένα σημαντικό προβάδισμα.

Το Εκουαδόρ έχασε και πέναλτι με τον Βαλένσια στο 38΄, αν και το πέναλτι εκτελέστηκε δύο φορές, με την πρώτη να καταλήγει στα δίχτυα αλλά υπήρχε παράβαση καθώς παίκτης του Ισημερινού είχε μπει νωρίτερα μέσα στην περιοχή. Στην επανάληψη οι παίκτες του Εκουαδόρ προσπάθησαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τους Βαλένσια (48′) και

Ισημερινός: Ντομίνγκες, Παρέδες, Ατσιλιέρ, Εράσο, Αγιοβί, Νομπόα, Πέδρο Κινιόνες (46′ Κασάρες), Φιντέλ Μαρτίνες (46′ Ιμπάρα), Χέφερσον Μοντέρο, Μπολάνιος, Ενέρ Βαλέντσια.

Βολιβία: Κινιόνες, Ουρτάδο, Σεντένο, Ράλδες, Μοράλες, Τσουμασέρο, Ντάνι Μπεχαράνο, Πεδριέλ (57′ Κοΐμπρα), Σμέντμπεργκ-Νταλένσε, Λίσιο (72′ Μάρβιν Μπεχαράνο), Μορένο (88′ Μιράντα).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024