Σκληρή επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, μέσω του Facebook, την ώρα που ήδη βρισκόταν σε εξέλιξη επίθεση από τον βουλευτή Καστοριάς του ίδιου κόμματος Βαγγέλη Διαμαντόπουλο.

Αφορμή για την επίθεση της κ. Μακρή στάθηκε το άρθρο του κ. Πανούση στην «Καθημερινή». «Αυτός που προσβάλει την κοινοβουλευτική Δημοκρατία είσαι μόνο εσύ» αναφέρει μεταξύ άλλων η βουλευτής Κοζάνης.

Η κ. Μακρή επαναφέρει επίσης το θέμα της ανάρτησης του γιου του υπουργού κατά του βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλου: «Δεν πήρες θέση ακόμα», γράφει η βουλευτής, «για την χυδαία, διαδικτυακή επίθεση του γιου σου σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που σημαίνει ότι την αποδέχεσαι».

Το μήνυμα της κ. Μακρή καταλήγει με υπονοούμενα κατά του κ. Πανούση για ακροδεξιά συμπεριφορά: «Όσο για την αρρωστημένη συμπεριφορά πάρε καθρέφτη. Το να έχεις στηρίγματα στην Ακροδεξιά το καταλαβαίνω αφού τους στήριζες από την ΔΗΜΑΡ. Λυπάμαι που έχεις και στηρίγματα σε μια αριστερή κυβέρνηση. Αποτελείς ντροπή για την αριστερά».

Τι συνέβη με τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο

Πριν λίγες μέρες, σχολιάζοντας άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην ιστοσελίδα γνώμης anoixtoparathyro.gr, ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός εναντίον του.

Στο άρθρο αυτό ο κ. Πανούσης κατέληγε: «Υ.Γ.: Οι αντιεξουσιαστές, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του οργανωμένου εγκλήματος και δίκτυα μυστικών υπηρεσιών συμφωνούν σ’ ένα σημείο: πρέπει να με διώξει ο Τσίπρας μέχρι το καλοκαίρι. Παράξενο; Όχι τόσο».

Το υστερόγραφο αυτό, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος το εξέλαβε ως υπονοούμενο εις βάρος του και έγραψε στο Facebook: «Σε ένα εμετικό και προσβλητικό υστερόγραφο για τον ΣΥΡΙΖΑ, περιγράφει ακριβώς τον τρόπο σκέψης του και εμφανίζει τον εαυτό του ως τον απόλυτο στόχο, τσουβαλιάζοντας μαζί ό,τι θα μπορούσε να ξυπνήσει φοβικά αντανακλαστικά σε μικροαστούς προσιδιάζοντας με την ακροδεξιά ρητορεία. πέρα όμως από αυτό, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως ενώ στην κριτική που του ασκούνταν, μιλούσε για “τρελούς του χωριού” μας δηλώνει πως “Εγώ ακούω και διαβάζω όλες τις απόψεις και εκδοχές χωρίς να χαρακτηρίζω κανέναν ή να βρίζω”. Ο κατήφορος συνεχίζεται και πλέον δεν είναι δική του η ευθύνη»…

Λίγα 24ωρα αργότερα ο κ. Διαμαντόπολυος επανήλθε, επιτιθέμενος κατά του κ. Πανούση, με θέμ αυτή τη φορά την υπόθεση του κατηγορούμενου ως παιδοκτώνου αστυνομικού από τη Θεσσαλονίκη: «Αναρωτιέμαι βέβαια εάν ο συγκεκριμένος-που προφανώς είχε και πρόσβαση σε οπλισμό-πέρασε ποτέ ψυχοτεχνικά test και εξετάστηκε από ψυχολόγο. Ας μας απαντήσει ο αρμόδιος υπουργός,εκτός και αν αρθρογραφεί πάλι και δεν του μένει χρόνος»…

Η κόντρα μέσω Facebook πήρε και οικογενειακές διαστάσεις. Ο γιος του Γιάννη Πανούση, Απόστολος, χαρακτήρισε τον κ. Διαμαντόπουλο «τρελό του χωριού, αναρτώντας ένα ακραίως αιχμηρό σχόλιο:  «Γίνε “Aρης Να ΠΟ(Υ)ΣΤΑΡΕΙΣ…Ο «ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ…Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ»…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ