Ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε στον 2ο γύρο του διεθνούς τουρνουά τένις «Mercedes Cup», που διεξάγεται στην Στουτγκάρδη. Ο Κύπριος πρωταθλητής (νο 59 στην παγκόσμια κατάταξη) επικράτησε 6-3, 6-4 του Τσέχου Λούκας Ρόσολ (νο 43) και θ΄αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, τον Ισπανό Ράφαελ Ναδάλ.
Η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού και όχι μόνο μπάσκετ θα βρεθεί στο Telekom Center για τον τελικό της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον σούπερσταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ένας από αυτούς που θα δουν το ματς από κοντά.
Στα ρόστερ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ υπάρχουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν σε τελικούς αλλά και παίκτες που έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου