Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι διασκευές που θέλουμε να ακούσουμε από την Ε.Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων

Οι διασκευές που θέλουμε να ακούσουμε από την Ε.Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων

Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων.

Τζωρτζίνα Ντούτση

Για ακόμη μια φορά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τη… βαλίτσα της ανά χείρας είναι έτοιμη να βρεθεί κοντά στο κοινό που την αγαπά σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με την καλοκαιρινή της περιοδεία «Που θα πάει αυτή η βαλίτσα».

Η αυλαία θα ανοίξει στην όμορφη πόλη του Βόλου στις 11 Ιουνίου 2015 για να ακολουθήσει η συναυλία της Θεσσαλονίκης στις 15 και η μεγάλη συναυλία στην Αθήνα και στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη στις 24 Ιουνίου.

Με αφορμή τις καλοκαιρινές συναυλίες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και την εμφάνισή της στο Θέατρο Βράχων επιλέγουμε πέντε γνωστά τραγούδια που μας προτείνει ξανά (ζωντανά ή στη δισκογραφία της) ερμηνευμένα με το προσωπικό μουσικό της ύφος κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στις 24/6 .Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.



«Η βαλίτσα»

Πρόκειται για την ολοκαίνουρια διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Μουζάκη (μουσική) και Γιώργου Γιαννακόπουλου (στίχοι) που ακούσαμε από τη Σπεράντζα Βρανά στην ταινία «Η ωραία των Αθηνών». Στο τραγούδι συμμετέχει και ο πατέρας της Ελεωνόρας, Γιάννης Ζουγανέλης. Με τη «Βαλίτσα» η Ελεωνόρα ξεκινάει τις καλοκαιρινές της συναυλίες ανά την Ελλάδα


Ο Κυρ Αντώνης
Ένα τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκη (στίχοι-μουσική) το οποίο περιέχεται στον τελευταίο live δίσκο της ερμηνεύτριας από το αφιέρωμα στα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη στο Ηρώδειο, το καλοκαίρι του 2014.


Ακρογιαλιές Δειλινά
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδά ένα από τα πιο ξεχωριστά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου και του Βασίλη Τσιτσάνη με πρώτη ερμηνεύτρια τη Στέλλα Χασκίλ. Την ερμηνεία της Ελεωνόρας, με τη συμμετοχή των Imam Baildi, θα τη βρείτε στο live δίσκο της «Είπα στους φίλους μου» (2011).



«Μακριά μου να φύγεις»
Ένα τραγούδι του Πάνου Γαβαλά (μουσική, ερμηνεία και Κώστας Βίρβος στους στίχους) το οποίο ερμήνευσε συγκλονιστικά και η Ελένη Βιτάλη. Στο video μπορείτε να δείτε τις δυο τραγουδίστριες να ερμηνεύουν μαζί το τραγούδι, όταν η Ελεωνόρα βρέθηκε στην Ιερά Οδό τον Ιανουάριο του 2015 για να απολαύσει το πρόγραμμα των Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία και Γιώργου Νταλάρα.



«Τα Λέμε»
Η Ελωνόρα διασκευάζει στα ελληνικά την ιταλική επιτυχία «Bastardo» σε ελληνικούς στίχους της Σάννυς Μπαλτζή

entertainment.in.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024