Πέμπτη 21 Μαϊου 2026
weather-icon 27o
EE: Η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στην ατζέντα των G7

EE: Η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στην ατζέντα των G7

Στην αποσαφήνιση ότι η  ελληνική κρίση χρέους δεν θα βρίσκεται στην ατζέντα της συνεδρίασης των G7 που ξεκινά μεθαύριο Κυριακή στη Γερμανία προχώρησε σήμερα Παρασκευή ανώτατος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Στην αποσαφήνιση ότι η ελληνική κρίση χρέους δεν θα βρίσκεται στην ατζέντα της συνεδρίασης των G7 που ξεκινά μεθαύριο Κυριακή στη Γερμανία προχώρησε σήμερα Παρασκευή ανώτατος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ερωτηθείς από το Reuters αν η Ελλάδα βρίσκεται στην ατζέντα της Συνόδου, ο αξιωματούχος είπε: «Όχι. Δεν υπάρχουν σχέδια για ξεχωριστή συνάντηση με τους Ευρωπαίους και τους Αμερικάνους. Οι Αμερικάνοι συνάδελφοί μας παρακολουθούν πολύ στενά τις διαπραγματεύσεις αυτές μέσω του ΔΝΤ».

Ο ίδιος είπε πως το τελικό ανακοινωθέν της G7 δεν θα αναφέρεται σε συγκεκριμένες χώρες.

Πάντως, άλλες πηγές αναφέρουν πως οι εξελίξεις γύρω από τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα και τα αντικρουόμενα μηνύματα ως προς την πρόοδό τους θεωρείται βέβαιο ότι θα επισκιάσουν τις εργασίες της συνάντησης, παρά το ότι το θέμα Ελλάδα δεν είναι επίσημα υπό συζήτηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 21 Μαϊου 2026
Cookies