Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Διπλό» του Ατρομήτου στην Τούμπα, κατάρρευση για ΠΑΟΚ

«Διπλό» του Ατρομήτου στην Τούμπα, κατάρρευση για ΠΑΟΚ

Εντυπωσιακός ο Ατρόμητος, νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και διεκδικεί τη δεύτερη θέση των πλέι οφ που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστική και το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Καραμάνος στο 45ο λεπτό.

Εντυπωσιακός ο Ατρόμητος, νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και διεκδικεί τη δεύτερη θέση των πλέι οφ που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστική και το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Καραμάνος στο 45ο λεπτό.

Ενα άγονο πρώτο ημίχρονο με κάποιες καλές αλλά όχι αξιοποιήσιμες από τους γηπεδούχους τελικές προσπάθειες χαρακτήρισε το παιχνίδι της Τούμπας στο ξεκίνημα του με τον ΠΑΟΚ να επείγεται για τη νίκη και τους βαθμούς αλλά με μεγάλη αγωνιστική δυσκαμψία να μην μπορεί να γίνει δημιουργικός.

Ο Ατρόμητος με σαφή αμυντική προδιάθεση ξεκίνησε έχοντας στόχο να πλήξει σε αντεπιθέσεις τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας στην λήξη του ημιχρόνου τον στόχο του με ένα υπέροχο γκολ του Καραμάνου.

Το παιχνίδι χωρίς μεγάλη ποιότητα, ειδικότερα από τους γηπεδούχους είχε μερικές καλές στιγμές κυερίως από τους τελικλούς νικητές.

Στο 8′ ο Ούμπιντες εκτέλεσε το φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ , με τον Παπάζογλου να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

Στο 12′ ο Ρατς σέντραρε, η μπάλα κόντραρε στον Λαζαρίδη με τον Αθανασιάδη να προσπαθεί να επωφεληθεί βάζοντας την προβολή μπροστά από τον Γκορμπούνοφ, ο οποίος απομάκρυνε, με τον Παπαδόπουλο στη συνέχεια να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

Στο επόμενο λεπτό ο Κωνσταντινίδης σύγκλινε, έβγαλε θετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Μακ να κάνει το σουτ στην κίνηση, στέλνοντας ωστόσο την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 21′ νέα σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Μακ επιτίθεται από τα αριστερά, σουτάρει από πλεονεκτική θέση, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Ο φλύαρος, προβλέψιμος και κουραστικός ΠΑΟΚ δεν μπορεί να φτάσει στο γκολ, αλλά ο Ατρόμητος ψάχνει και βρίσκει τον διάδρομο στην αντίπαλη εστία. Ηταν το 45′ όταν ο Καραμάνος από ωραία τρύπα πάσα του Κατσουράνη, αποφεύγει τον Τζαβέλα, τριπλάρει τον Βίτορ και πλασάρει την εστία του Ιτανζ γράφοντας το 0-1.

Στο 49′ πέναλτι που ζητούν οι γηπεδούχοι για τράβηγμα πάνω στον Παπαδόπουλο,δεν καταλογίει ο κ. Δασκαλόπουλος με τον ΠΑΟΚ να πλησιάζει στην ισοφάριση στο 50΄ όταν ο Κωνσταντινίδης μπαίνει στη μεγάλη περιοχή του Ατρομήτου από τα δεξιά, σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής από πλάγια θέση, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 57΄.

Στο 80′ τραυματίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και αναγκαστικά αποχώρησε του γηπέδου με συνέπεια ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει ως το τέλος με 10 παίκτες λόγω της ολοκλήρωσης των αλλαγών του 12 λεπτά νωρίτερα.

Η βαριά ατμόσφαιρο στην Τούμπα γίνονταν ακόμα βαρύτερη από τις κατά διαστήματα αποδοκιμασίες των φίλων του προς τους παίκτες οι οποίοι στις περισσότερες των περιπτώσεων ήταν αδύναμοι να ανταποκριθούν.

Στο 85΄ ο Παπάζογλου βρέθηκε σε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του από στην «μονομαχία» των δυο πρώην ο Ιτανζ αναδείχτηκε νικητής αποσοβώντας το σίγουρο γκολ.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε μεγάλο νικητή τον Ατρόμητο εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ που ολοένα βυθίζεται στα προβλήματα του απομακρυνόμενους από τους στόχους του.

Διαιτητής ο Γιώργος Δασκαλόπουλος από την Κορινθία Εδειξε κίτρινες κάρτες στους Αθανασιάδη, Κάτσε, Παπάζογλου και Καραμάνο.

ΠΑΟΚ:
Iτάνζ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Ρατς (68΄ Κόστα), Τζιόλης, Κίτσιου, Κάτσε, Μακ (52′ Πόζογλου), Παπαδόπουλος (58΄Περέϊρα) και Αθανασιάδης.

Ατρόμητος:
Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Καραμάνος (75′ Αγκουαζί), Μπάλλας, Γκαρσία (68΄Μπρίτο), Κιβρακίδης, Ούμπιντες (91′ Κούρος), Νάστος και Παπάζογλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024