Η ήττα από τον Άρη και η αδυναμία του Ολυμπιακού να «σκουπίσει» τη σειρά της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών υποχρέωσε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αλλάξει το πρόγραμμα. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» άφησε στην Αθήνα εν όψει του τρίτου αγώνα με τους Θεσσαλονικείς τους Βασίλη Σπανούλη (για να ξεκουραστεί) και Μπρεντ Πέτγουεϊ (τράβηγμα στο άνω τριτημόριο του μηρού), αλλά επειδή η σειρά πήγε σε τέταρτο παιχνίδι οι δύο παίκτες κλήθηκαν το πρωϊ της Τρίτης να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στην προπόνηση.
Η ήττα από τον Άρη και η αδυναμία του Ολυμπιακού να «σκουπίσει» τη σειρά της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών υποχρέωσε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αλλάξει το πρόγραμμα.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» άφησε στην Αθήνα εν όψει του τρίτου αγώνα με τους Θεσσαλονικείς τους Βασίλη Σπανούλη (για να ξεκουραστεί) και Μπρεντ Πέτγουεϊ (τράβηγμα στο άνω τριτημόριο του μηρού), αλλά επειδή η σειρά πήγε σε τέταρτο παιχνίδι οι δύο παίκτες κλήθηκαν το πρωϊ της Τρίτης να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στην προπόνηση.
Θέμα συμμετοχής του Μπρεντ Πέτγουεϊ στην αναμέτρηση της Πέμπτης δεν τίθεται, ενώ το αν θα πατήσει παρκέ ο Σπανούλης θα αποφασιστεί από το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.