Χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ από Έλληνες και ξένους επενδυτές έλαβε η ελληνική startup εταιρεία e-table.gr, η πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια.

Χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ από Έλληνες και ξένους επενδυτές έλαβε η ελληνική startup εταιρεία e-table.gr, η πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια.

Πρόκειται για το δεύτερο γύρο χρηματοδότησης της επιτυχημένης ελληνικής νεφυούς εταιρείας. Από την πρώτη χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ, στην οποία επίσης συμμετείχε ο επιχειρηματίας και επενδυτής  Απόστολος Αποστολάκης, μέχρι σήμερα, το e-table.gr έχει σημειώσει μια σταθερά ανοδική πορεία.

Από τα τέλη Ιουλίου του 2014, όποτε και ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του, η πλατφόρμα αριθμεί ήδη πάνω από 1.200 συμβεβλημένα εστιατόρια σε 15 πόλεις ενώ έχει δεχτεί περισσότερες από 15.000 κρατήσεις από χρήστες τηλεφωνικά, online στο www.e-table.gr  ή μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για iPhone και Android κινητά.

Με τη λήψη του νέου γύρου χρηματοδότησης τα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι:

  • Επέκταση σε τουριστικούς προορισμούς και άλλες πόλεις της Ελλάδας
  • Ανάπτυξη συστήματος Table και Guest Management για τα συνεργαζόμενα εστιατόρια
  • Δημιουργία νέων στρατηγικών συμμαχιών
  • Ανάπτυξη της δυνατότητας εύρεσης ενός συγκεκριμένου πιάτου στα εστιατόρια από το χρήστη και η δυνατότητα βαθμολόγησής του.

Με αφορμή τη νέα χρηματοδότηση, ο Απόστολος Αποστολάκης, δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που το e-table.gr μεγαλώνει και βελτιώνει τη διαδικάσια αναζήτησης και κράτησης σε εστιατόρια για όλο και περισσότερους χρήστες. «Μετά από 10 μήνες όλα δείχνουν ότι το e-table.gr θα γίνει μια ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή και χαίρομαι που θα έχω συμβάλλει και εγώ σε αυτό», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σαριδάκης, συνιδρυτής του e-table.gr, δήλωσε πως «με το επιτυχές κλείσιμο του 2ου γύρου χρηματοδότησης νιώθουμε ότι αναγνωρίστηκε η σκληρή δουλειά που έχει κάνει η ομάδα μας τους τελευταίους μήνες».

Το e-table.gr βραβεύθηκε σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες στα «Αpp awards 2015».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr