Αυξημένες πωλήσεις παρουσίασε ο όμιλος REDS κατά το πρώτο τρίμηνο 2015
Αύξηση 12,3% παρουσίασε ο κύκλος εργασιών του Ομίλου REDS στο πρώτο τρίμηνο του 2015 και ανήλθε σε περίπου 1,5 εκατ. ευρώ έναντι 1,3 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου τριμήνου 2014.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κύκλος εργασιών προέρχεται εξ΄ολοκλήρου από τη μίσθωση του εμπορικού πάρκου «Smart Park». O κύκλος εργασιών των καταστημάτων του πάρκου ενισχύθηκε κατά 7% κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του έτους και η επισκεψιμότητά του παρουσίασε αύξηση κατά 2,5% κατά την ίδια χρονική περίοδο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014.
Το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών εμπορικής μίσθωσης ανέρχεται σε 100%.
Τα λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) του Ομίλου REDS στο τρίμηνο του 2015 παρουσίασαν κέρδη 1 εκατ. ευρώ ευρώ έναντι 0,8 εκατ. ευρώ περίπου του αντίστοιχου τριμήνου 2014, ήτοι 37% αύξηση.
Τα κέρδη προ φόρων σε ενοποιημένο επίπεδο ανήλθαν σε 0,1 εκατ. ευρώ για το πρώτο τρίμηνο του 2015 έναντι ζημιών προ φόρων 0,1 εκατ. ευρώ περίπου, του αντίστοιχου τριμήνου 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση
- Νέα κούρσα εξοπλισμών στον ορίζοντα – Με τι όπλα θα γίνει ο επόμενος μεγάλος πόλεμος
- «Στάση / ποτάμι»: Το δυστύχημα των Τεμπών γίνεται θεατρικό έργο στο «Ίσον»
- Γιατί οι δημοκρατικοί ηγέτες του κόσμου αποφεύγουν το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ… όπως ο διάολος το λιβάνι
- Αρκάς: Η καλημέρα σε κλίμα Τσικνοπέμπτης



