Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποχαιρέτησε τη Σαμπντόρια ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς

Αποχαιρέτησε τη Σαμπντόρια ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια αποτελεί ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς που δήλωσε τη Δευτέρα ότι ξεπλήρωσε το «ηθικό χρέος» του στο σύλλογο, στον οποίο πιστώνει το γεγονός ότι έσωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστή. Ο Σέρβος ανέλαβε τα «ηνία» της «Σαμπ» τον Νοέμβριο του 2013, όταν η ομάδα ήταν προτελευταία στη Serie A, και την οδήγησε στη 12η θέση της βαθμολογίας. Τη σεζόν 2014-15 η ομάδα από τη Γένοβα κατετάγη έβδομη στο πρωτάθλημα και θα μετάσχει στο Europa League, εάν η «συμπολίτισσα» Τζένοα, η οποία ήταν έκτη, δεν πάρει άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια αποτελεί ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς που δήλωσε τη Δευτέρα ότι ξεπλήρωσε το «ηθικό χρέος» του στο σύλλογο, στον οποίο πιστώνει το γεγονός ότι έσωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστή.

Ο Σέρβος ανέλαβε τα «ηνία» της «Σαμπ» τον Νοέμβριο του 2013, όταν η ομάδα ήταν προτελευταία στη Serie A, και την οδήγησε στη 12η θέση της βαθμολογίας. Τη σεζόν 2014-15 η ομάδα από τη Γένοβα κατετάγη έβδομη στο πρωτάθλημα και θα μετάσχει στο Europa League, εάν η «συμπολίτισσα» Τζένοα, η οποία ήταν έκτη, δεν πάρει άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Περισσότερο από τη θέση στη βαθμολογία είμαι υπερήφανος για κάτι άλλο, αφήνοντας μια ομάδα, η οποία σήμερα είναι σίγουρη για τον εαυτό της, θαρραλέα και ικανή να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο με το κεφάλι ψηλά» τονίζει ο Μιχάιλοβιτς σε ανοιχτή επιστολή που «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα των «μπλουτσερκιάτι» και συνεχίζει:

«Αφήνω μια ομάδα σπουδαίων παιδιών και σπουδαίων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, πέντε από αυτούς έχουν κληθεί στη «μεγάλη» εθνική ομάδα. Όποιος έρθει μετά από εμένα θα βρει μια ομάδα, η οποία έχει μια κουλτούρα εργασίας και η οποία γνωρίζει την έννοια της αφοσίωσης, του επαγγελματισμού, της σκληρής δουλειάς και του να δίνει τα πάντα, στην προπόνηση και στους αγώνες. Είναι ένας σύλλογος, στον οποίο δεν μπορώ να πω όχι, όταν βρίσκεται σε δυσκολία. Όμως τώρα η «Σαμπ» είναι εντάξει και πιστεύω ότι έχω πληρώσει το ηθικό χρέος μου».

Ο Μιχάιλοβιτς φόρεσε τη φανέλα της Σαμπντόρια το 1994, ύστερα από διετή θητεία στη Ρόμα, την οποία έχει χαρακτηρίσει ως τις «δύο χειρότερες σεζόν ολόκληρης της καριέρας» του, και έμεινε στην ομάδα από τη Γένοβα για τέσσερα χρόνια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024