Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Τα σενάρια που τον φέρουν να παραιτείται λόγω της υπόθεσης Παναρίτη διέψευσε μέσω Twitter σήμερα, Κυριακή, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Με τον γνωστό αμφίσημο τρόπο του, ο υπουργός Οικονομικών δεν διέψευσε κατηγορηματικά τα σχετικά σενάρια – φήμες, αλλά τα χαρακτήρισε πρόωρα.
«Οι φήμες για την επικείμενη παραίτησή μου είναι (για πολλοστή φορά) κατάφωρα πρόωρες», ανάρτησε ο κ. Βαρουφάκης στο Twitter.
Όταν, δε, ερωτήθηκε από χρήστη μήπως η λέξη – κλειδί είναι το «πρόωρες», εκείνος επικαλέσθηκε μια ρήση του Κέινς:
«»Μακροπρόθεσμα, όλοι είμαστε νεκροί»», Τ. Μ. Κέινς. (Στο μεταξύ, εκείνοι που νοσταλγούν τις ημέρες της Τρόικα έχουν κολλήσει μαζί μου ως υπουργό Οικονομικών)», απάντησε ο κ. Βαρουφάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συλλέγει υπογραφές κατά της επιλογής Παναρίτη, με το σχετικό κείμενο να ζητά εξηγήσεις από τον Γιάνη Βαρουφάκη για το πως προέκρινε την υποψηφιότητα της.
Πάντως, παρά τις αμφισβητήσεις, η ίδια η κ. Παναρίτη -σύμφωνα με πληροφορίες- την Τετάρτη θα μεταβεί στην Ουάσινγκτον, εν όψει της ανάληψης των νέων της καθηκόντων στο ΔΝΤ στις 19 Ιουνίου.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!