Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλείστηκαν Κύργιος και Κοκκινάκης

Αποκλείστηκαν Κύργιος και Κοκκινάκης

Στον τρίτο γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Νικ Κύργιου στο Ρολάν Γκαρός. Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία, ο οποίος είναι Νο 29 στο κυρίως ταμπλό και Νο 30 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε εκ προοιμίου δύσκολη αποστολή στο πλαίσιο της φάσης των «32» του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ, καθώς τέθηκε σήμερα αντιμέτωπος με τον Άντι Μάρεϊ. Μετά τον Νικ Κύργιο, και ο Θανάσης Κοκκινάκης «αποχαιρέτησε» το τουρνουά στον τρίτο. Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία, ο οποίος είναι Νο 84 στην παγκόσμια κατάταξη, αντιμετώπισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο πλαίσιο της φάσης των «32» του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ.

Στον τρίτο γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Νικ Κύργιου στο Ρολάν Γκαρός.

Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία, ο οποίος είναι Νο 29 στο κυρίως ταμπλό και Νο 30 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε εκ προοιμίου δύσκολη αποστολή στο πλαίσιο της φάσης των «32» του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ, καθώς τέθηκε σήμερα αντιμέτωπος με τον Άντι Μάρεϊ.

Ο Σκωτσέζος τενίστας, ο οποίος είναι Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη και στο κυρίως ταμπλό, πήρε τη νίκη με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 6-3) και, παράλληλα, το «εισιτήριο» για τους «16», όπου θα αναμετρηθεί με το νικητή της αναμέτρησης Νταβίντ Γκοφέν (Βέλγιο)-Ζερεμί Σαρντί (Γαλλία).

Εκτός και ο Κοκκινάκης

Μετά τον Νικ Κύργιο, και ο Θανάσης Κοκκινάκης «αποχαιρέτησε» το τουρνουά στον τρίτο.

Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία, ο οποίος είναι Νο 84 στην παγκόσμια κατάταξη, αντιμετώπισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο πλαίσιο της φάσης των «32» του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ.

Η αποστολή του Κοκκινάκη ήταν πολύ δύσκολη, καθώς ο Σέρβος είναι Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη και στο κυρίως ταμπλό, και, παρά τις προσπάθειές του Ελληνοαυστραλού, ο «Νόλε» επικράτησε με 3-0 σετ (6-4, 6-4, 6-4) και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» του τουρνουά που διεξάγεται στο Παρίσι, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Ρισάρ Γκασκέ (Γαλλία)-Κέβιν Άντερσον (Νότια Αφρική).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024