«Ακόμη πιο δυνατός του χρόνου με τη Ρεάλ» είπε ο Μπέιλ
Καλύτερη χρονιά με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ονειρεύεται ο Γκάρεθ Μπέιλ, παρά την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από τον πάγκο της «Βασίλισσας». Με «τιτίβισμα» του ο Ουαλός σταρ αναφέρει: «Θα δουλέψω σκληρά στο διάστημα έως την έναρξη της προετοιμασίας και ανυπομονώ να επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός για την επόμενη σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης».
Καλύτερη χρονιά με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ονειρεύεται ο Γκάρεθ Μπέιλ, παρά την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από τον πάγκο της «Βασίλισσας».
Με «τιτίβισμα» του ο Ουαλός σταρ αναφέρει: «Θα δουλέψω σκληρά στο διάστημα έως την έναρξη της προετοιμασίας και ανυπομονώ να επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός για την επόμενη σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης».
Παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην Premier League ο Μπέιλ, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει δηλώσει ποτέ ότι θέλει να φύγει από το «Μπερναμπέου».
Έστω κι αν στη διάρκεια της σεζόν δεν ήταν λίγες οι φορές που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της ομάδας του και γενικά με τις εμφανίσεις του δε δικαιολόγησε τα πολλά χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.
Ο Μπέιλ κλήθηκε στην εθνική Ουαλίας κι αναμένεται να «κερδίσει» την 50ή του εμφάνιση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στις 12 Ιουνίου κόντρα στο Βέλγιο, στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2016.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κατεπείγουσα επιστολή της ΕΟ του ΚΚΕ «για την επικίνδυνη κατάσταση στις αερομεταφορές και την ασφάλεια των πτήσεων»
- H ΕΕ εξετάζει ποια θα είναι η απάντησή της στις απειλές των ΗΠΑ για την Γροιλανδία, δηλώνει η Κάγια Κάλας
- Ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου – Τι θα συμβεί αν περάσει η συμφωνία με Mercosur κόντρα στα γαλλικά συμφέροντα;
- Η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Νίκος Κουρκούλης και οι φήμες χωρισμού: Όταν υπάρχουν παιδιά πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και πώς
- LIVE: Ολυμπιακός – Ζελέζνιτσαρ
- Δείτε την Γουινόνα Ράιντερ να ποζάρει με τα κόκκινα γυαλιά της, ενώ ο απείθαρχος A$AP Rocky συλλαμβάνεται


