Καλοκαιρινή συναυλία του περιοδικού «Σχεδία» στην Τεχνόπολη
Πιστή στο καλοκαιρινό της ραντεβού η Σχεδία, το περιοδικό δρόμου, διοργανώνει και φέτος μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στις 27 Μαΐου με σύνθημα: «Με νότες στα πανιά μας!». Στη σκηνή θα ανέβουν οι Batala, οι Burger Project, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Locomondo, ο Πάνος Μουζουράκης, η Γεωργία Νταγάκη, η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα The Jaguar Bombs.
Πιστή στο καλοκαιρινό της ραντεβού η Σχεδία, το περιοδικό δρόμου, διοργανώνει και φέτος μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στις 27 Μαΐου με σύνθημα: «Με νότες στα πανιά μας!».
Στη σκηνή θα ανέβουν οι Batala, οι Burger Project, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Locomondo, ο Πάνος Μουζουράκης, η Γεωργία Νταγάκη, η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα The Jaguar Bombs.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στο σύνολό τους για την υποστήριξη των δράσεων της Σχεδίας.
Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες: www.shedia.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στις Κολιρέικες Παράγκες στον Πύργο – Μήνυμα από το 112
- ΙΝΑΤ: Μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα της κυβέρνησης για τα F-35
- Αποχώρησε από τη Μονακό, ανακοινώθηκε από τη Ντουμπάι BC ο Έλι Οκόμπο (pic)
- Σεισμός 7,3 Ρίχτερ στο Μεξικό – Προειδοποίηση για τσουνάμι
- Γερουλάνος για το σποτ του ΠΑΣΟΚ για την ενέργεια: «Δεν θα ακούσετε ποτέ την κυβέρνηση να μιλάει για αυτά. Μιλάμε όμως εμείς»
- Θεσσαλονίκη: Πώς δρούσε η σπείρα τοκογλύφων που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. – Τέσσερις συλλήψεις




