Μέτριας δυσκολίας ήταν τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας, στην οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι της Θεωρητικής Κατεύθυνσης. Εκτεταμένα και συνδυαστικά ήταν τα θέματα της Βιολογίας, ενώ η Χημεία ήταν για άρτια προετοιμασμένους μαθητές. Βατά τα θέματα στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.Το in.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Ορόσημο μεταδίδει τις απαντήσεις των θεμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με εκτιμήσεις εκπαιδευτικών από τα φροντιστήρια Ορόσημα το κυρίως θέμα στην Νεοελληνική Γλώσσα ήταν μη αναμενόμενο και μπορούσε να απαντηθεί από αρκετά καλά ππροετοιμασμένους μαθητές. Ιδιαίτερη προσοχή έπρεπε να δοθεί στις ερωτήσεις Β1 , Β2.α.

Εκτεταμένα και συνδυαστικά ήταν τα θέματα της Βιολογίας και απαιτούσαν πλήρη κατανόηση των βιολογικών μηχανισμών που περιγράφονται στην εξεταστέα ύλη.

Όσον αφορά στη Χημεία ήταν για άρτια προετοιμασμένους με πολύ καλή γνώση της θεωρίας και των ασκήσεων. Τα θέματα στη Βιοχημεία δεν παρουσίαζαν ιδιαίτερη δυσκολία. Απαιτείται όμως πλήρη κατανόηση και αποστήθιση των αντιδράσεων του μεταβολισμού από το κεφάλαιο 9 για το θέμα Δ2.

Βατά ήταν τα θέματα στο μάθημα ΑΟΔΕ (Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο