Στην αντεπίθεση η Ζ.Κωνσταντοπούλου, στο στόχαστρο οι δημοσιογράφοι
Στην αντεπίθεση πέρασε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες, Τετάρτη, με τον αξιωματικό της αστυνομίας έξω από τη Βουλή.
Στην αντεπίθεση πέρασε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες, Τετάρτη, με τον αξιωματικό της αστυνομίας έξω από τη Βουλή.
Σας κατηγορούν πως θίξατε έναν αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου, ο οποίος άκουσε την Ζωή Κωνσταντοπούλου να τον ρωτάει: «Εσείς ποιος είστε; Πώς λέγεστε; Από ποιο κανάλι είστε;».
Στη συνέχεια, κατηγόρησε τους δημοσιογράφους που την περίμεναν ότι την παρεμποδίζουν να παραστεί στην εκδήλωση, στην οποία προσερχόταν.
Σε δεύτερη δήλωσή της κατήγγειλε ορισμένα ΜΜΕ για πρωτοφανή επιχείρηση παραπληροφόρησης, καθώς και ότι έχουν οργιωδώς επωφεληθεί κατά την μνημονιακή περίοδο, αφού την ώρα που καρκινοπαθείς δεν είχαν φάρμακα, αυτές οι επιχειρήσεις δεν πλήρωναν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Γιατί η νύχτα θα κρατήσει πολύ ακόμα
- Τα φάρμακα απώλειας βάρους επηρεάζουν (και) το Σίτι
- Καταναλωτές: Πόσο εξοικειωμένοι είναι με την ΑΙ – Ποιες εφαρμογές της εμπιστεύονται περισσότερο
- Android Auto: Έχει ένα «κρυφό μενού», αλλά πολλοί δεν το γνωρίζουν
- Target: Οι «χαμηλές πτήσεις» φέρνουν γκρίνια στους επενδυτές
- Με ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεκινά το 2026 στην Ευρωλίγκα
