Στην αντεπίθεση η Ζ.Κωνσταντοπούλου, στο στόχαστρο οι δημοσιογράφοι
Στην αντεπίθεση πέρασε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες, Τετάρτη, με τον αξιωματικό της αστυνομίας έξω από τη Βουλή.
Στην αντεπίθεση πέρασε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες, Τετάρτη, με τον αξιωματικό της αστυνομίας έξω από τη Βουλή.
Σας κατηγορούν πως θίξατε έναν αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου, ο οποίος άκουσε την Ζωή Κωνσταντοπούλου να τον ρωτάει: «Εσείς ποιος είστε; Πώς λέγεστε; Από ποιο κανάλι είστε;».
Στη συνέχεια, κατηγόρησε τους δημοσιογράφους που την περίμεναν ότι την παρεμποδίζουν να παραστεί στην εκδήλωση, στην οποία προσερχόταν.
Σε δεύτερη δήλωσή της κατήγγειλε ορισμένα ΜΜΕ για πρωτοφανή επιχείρηση παραπληροφόρησης, καθώς και ότι έχουν οργιωδώς επωφεληθεί κατά την μνημονιακή περίοδο, αφού την ώρα που καρκινοπαθείς δεν είχαν φάρμακα, αυτές οι επιχειρήσεις δεν πλήρωναν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής