Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδουν οι εργαζόμενοι στις χαλυβουργίες σενάρια σύγκρουσης με Π. Λαφαζάνη

Διαψεύδουν οι εργαζόμενοι στις χαλυβουργίες σενάρια σύγκρουσης με Π. Λαφαζάνη

Στην δημοσιότητα έδωσε σήμερα Πέμπτη το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ) που  απευθύνεται προς τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας Γιάννη Τόλιο και με την οποία διαψεύδονται δημοσιεύματα περί δήθεν σύγκρουσης των εργαζομένων στις χαλυβουργίες με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ΠΑΠΕΝ.

Στην δημοσιότητα έδωσε σήμερα Πέμπτη το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ) που απευθύνεται προς τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας Γιάννη Τόλιο και με την οποία διαψεύδονται δημοσιεύματα περί δήθεν σύγκρουσης των εργαζομένων στις χαλυβουργίες με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ΠΑΠΕΝ.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Προς

κ. Παναγιώτη .Λαφαζάνη

Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης,

Περιβάλλοντος, Ενέργειας

»Κοινοποίηση

κ. Ιωάννη Τόλιο

Γ.Γραμματέα Βιομηχανίας

»Κύριε Υπουργέ,

»Η επιστολή της Π.Ο.Ε.Μ προς τον κ. Ι.Τόλιο Γ. Γραμματέα Βιομηχανίας, που αναρτήθηκε στο site της Συνδικαλιστικής Οργάνωσής μας στις 8-5-2015 και παρουσίαζε τις θέσεις μας σχετικά με το κόστος ενέργειας στην Βιομηχανία, στάθηκε ως αφορμή 12 ημέρες μετά να παρουσιάζεται ως σύγκρουση μαζί σας και με βαρύγδουπους τίτλους από κάποια site «εργάτες χαλυβουργοί ενάντια Λαφαζάνη – Τόλιου».

»Κύριε Υπουργέ,

»Επιθυμώ να σας γνωρίσω ότι, καμία σχέση ούτε εγώ ούτε η Π.Ο.Ε.Μ έχει με αυτά τα δημοσιεύματα, που δεν απηχούν σε καμία περίπτωση το ύφος της επιστολής μας. Εμείς ασκούμε όπως οφείλουμε να πράξουμε την αναγκαία πίεση επίλυσης του δικαίου κατά την γνώμη μας αιτήματος σχετικά με την μείωση του κόστους ενέργειας στην Χαλυβουργία.

Γιάννης Στεφανόπουλος

Πρόεδρος Π.Ο.Ε.Μ»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024