MLS: Διπλασιάστηκε ο τζίρος στο α’ τρίμηνο 2015
Με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης κινήθηκε η MLS για 11ο στη σειρά τρίμηνο. Ειδικότερα, ο κύκλος εργασιών το πρώτο τρίμηνο του 2015 αυξήθηκε κατά 106% και ανήλθε σε 6,76 εκατ. ευρώ από 3,28 εκατ. ευρώ πέρυσι.
Τα κέρδη μετά από φόρους παρουσίασαν άνοδο 31% και ανήλθαν σε 1,02 εκατ. ευρώ έναντι 0,78 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2014.
Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων διαμορφώθηκαν σε 1,87 εκατ. ευρώ έναντι 1,64 εκατ. ευρώ πέρυσι, αυξημένα κατά 14%. Η καθαρή θέση διαμορφώθηκε σε 21,74 εκατ. ευρώ από 21,12 εκατ. ευρώ στις 31.12.2014.
Σχολιάζοντας τα οικονομικά μεγέθη του α΄ τριμήνου του 2015 ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της MLS Γιάννης Καματάκης δήλωσε:«Είμαστε στην αρχή μιας πορείας ισχυρής ανάπτυξης. Το 2015 οι Έλληνες καταναλωτές οδήγησαν την MLS στην πρώτη θέση στην αγορά των tablets μπροστά από Apple και Samsung, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών τους για τα επόμενα MLS προϊόντα. Κατέστη σαφές ότι οι Έλληνες προτιμούν τεχνολογικά προϊόντα που «μιλούν τη γλώσσα τους», είναι προσαρμοσμένα στον τόπο τους, στις συνήθειές τους και είναι σχεδιασμένα από Έλληνες μηχανικούς, με προϋπόθεση την υψηλή ποιότητα. Έχοντας αυτά στο μυαλό μας δημιουργούμε μια νέα σειρά κινητών με την επωνυμία “Diamond” (Διαμάντι) το πρώτο εκ των οποίων θα κυκλοφορήσει στην αγορά πολύ σύντομα. Επίσης, το προσεχές διάστημα, θα κυκλοφορήσει στην αγορά μια νέα μεγάλη κατηγορία προϊόντων MLS που στόχο έχει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής μας (Making Life Simple)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη 70χρονος εξαπατούσε ηλικιωμένους – Έκλεψε πάνω από 15.000 ευρώ
- Σκάνδαλο στη Ρέιντζερς: Παίκτες χρησιμοποιούσαν δωμάτια φυσικοθεραπείας για ερωτικά ραντεβού!
- «Big Bang» στις επενδύσεις από τις Big Tech για την ΑΙ
- Τους υπουργούς Εργασίας της ΝΔ δίνει η Στρατινάκη σε απάντησή της – Την τελική απόφαση και υπογραφή για τα κονδύλια είχε ο εκάστοτε υπουργός
- Ο Bad Bunny δεν λέει πολλά για την εμφάνιση του στο Super Bowl, αλλά υπόσχεται ένα «μεγάλο πάρτυ»
- ΣΥΡΙΖΑ για Predator: Απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα – Παραβιάζει βάναυσα προσωπικά δεδομένα
