Ford Fiesta 2015: Αποδοτική βελτίωση
Η Ford προχωρά σε στοχευμένες βελτιώσεις για το supermini της, και «παραδίδει στο κοινό» το αποδοτικότερο Fiesta στην ιστορία του μοντέλου.
Η «μπλε οβάλ» φίρμα εισαγάγει μια σειρά βελτιώσεων για το δημοφιλές supermini της, με κυρίαρχη την περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα για την αποδοτικότερη έκδοση του Fiesta.
Έτσι, πλέον, η έκδοση ECOnetic εξοπλίζεται με diesel κινητήρα 1,5 λίτρου TDCi ισχύος 95 ίππων και υπόσχεται κατανάλωση καυσίμου 3,2 λίτρων/100 χλμ. ενώ οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα περιορίζονται σε 82 γρ./χλμ., μέγεθος μειωμένο κατά 16 γρ./χλμ. σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή αντίστοιχη έκδοση.
Παράλληλα, η Ford καθιστά διαθέσιμους τον κινητήρα EcoBoost του 1,0 λίτρου σε εκδοχή ισχύος 125 ίππων και τον diesel του 1,5 λίτρου για τις ειδικές εκδόσεις Red και Black Edition οι οποίες μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμες αποκλειστικά με τον 1.000άρη Ecoboost των 140 ίππων.
Επιπλέον των παραπάνω αλλαγών, η Ford προσθέτει επιπλέον στοιχεία στη λίστα εξοπλισμού, εφοδιάζοντας τις εκδόσεις Titanium με νέα επιχρωμιωμένη γρίλια, νέου σχεδιασμένου ζάντες 16 ιντσών και εμπλουτίζοντας τις επιλογές για τις επενδύσεις του εσωτερικού, ενώ οι εκδόσεις Trend, διαθέτουν προβολείς αλογόνου με ενσωματωμένα LED ημέρας και εφοδιάζονται με δερμάτινα τιμόνι και χειρόφρενο.
Την εικόνα των αλλαγών συμπληρώνει ο εμπλουτισμός της χρωματικής παλέτας με τρεις νέες προσθήκες, Magnetic, Candy Red και Silver Silk.
auto.in.gr
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442