Πλήρη φάκελο, προκειμένου να συμπεριληφθεί στις ομάδες που θέλουν να έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στη νέα αγωνιστική περίοδο κατέθεσε στην Ευρωλίγκα η ΚΑΕ Αρης. Στάλθηκαν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, ώστε η ομάδα να είναι εμπρόθεσμη στη σχετική διαδικασία προεγγραφών, ενώ παράλληλα, εξοφλήθηκε οφειλή που υπήρχε προς την Ευρωλίγκα από τις τελευταίες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που είχε ο σύλλογος και παρέμενε σε εκκρεμότητα, ώστε να μην υφίσταται κανένα ζήτημα σε ότι αφορά την υλοποίηση του στόχου των «κίτρινων».
Η Μπέτις νίκησε με 2-1 την Έλτσε και εξασφάλισε την έξοδό της στο Champions League της νέας σεζόν ενώ η Λεβάντε πήρε σπουδαίο τρίποντο με 3-2 στην έδρα της Θέλτα ελπίζοντας στην παραμονή.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ προκήρυξε εκλογές στη Ρεάλ Μαδρίτης και «έδειξε» τον Ισπανό επιχειρηματία, Ενρίκε Ρικέλμε Βίβες, ως υποψήφιο αντίπαλό του – Το who is who του 37χρονου.