Η ΑΕΚ «έδεσε» τον Σαρικόπουλο με νέο συμβόλαιο ως το 2018
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Η εξαιρετική πορεία του Έλληνα σέντερ με τη φανέλα της ΑΕΚ, ουσιαστικά, επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η διοίκηση έσπευσε να δώσει συνέχεια στη μεταξύ τους συνεργασία πριν καν ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν. Ετσι, ο 25άχρονος άσος θα φοράει τα «κιτρινόμαυροι» ως το 2018.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Η εξαιρετική πορεία του Έλληνα σέντερ με τη φανέλα της ΑΕΚ, ουσιαστικά, επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η διοίκηση έσπευσε να δώσει συνέχεια στη μεταξύ τους συνεργασία πριν καν ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν. Ετσι, ο 25άχρονος άσος θα φοράει τα «κιτρινόμαυροι» ως το 2018.
Αναλυτικά:
«Η διοίκηση της ΑΕΚ πιστή στις δεσμεύσεις της για ενίσχυση της «Βασίλισσας» του μέλλοντος, με βάση τους Έλληνες παίκτες, ανακοινώνει ότι ο Ζήσης Σαρικόπουλος υπέγραψε σήμερα (11/05) την ανανέωση του συμβολαίου του για 2+1 χρόνια.
Από την πλευρά του ο σέντερ της Ένωσης είπε: «Δεν μπορώ παρά να είμαι ευτυχής για την παραμονή μου στην ΑΕΚ. Είναι αυτονόητο, ότι πλέον μου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσω τα επόμενα χρόνια μαζί με τους συμπαίκτες μου όλα όσα ονειρευόμαστε για την ΑΕΚ. Το κίνητρο είναι υψηλό. Στους στόχους μας δεν έχουμε… ταβάνι!
Χρειάζεται υπομονή από μέρους μας και δουλειά. Χρειάζεται υπομονή από όλους. Είμαι βέβαιος, ότι ο κόσμος της ΑΕΚ θα συνεχίσει να μας στηρίζει. Η συμβολή του στην προσπάθειά μας είναι καθοριστική. Η δυναμική του είναι γνωστή. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».
Αξίζει να αναφερθεί πως ο Σαρικόπουλος φέτος έχει 6.6 πόντους (με 67% στα δίποντα), 4.7 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός και η καλημέρα με Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και την κούπα της Euroleague (pic)
- Μάης 2024 – Μάης 2026: Τρία θρυλικά χρόνια, δύο ευρωπαϊκά… εντός έδρας και 37 τρόπαια
- O απίθανος Εβάν Φουρνιέ – Όλοι οι πόντοι του MVP στον μεγάλο τελικό (vid)
- «Χρυσός» ο 37ος ελληνικός τελικός στα Κύπελλα Ευρώπης μπάσκετ
- Αυτή είναι η Κανέλλα Χρυσονίδου στην οποία ο Ολυμπιακός αφιέρωσε τη Euroleague
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Με ανοιχτό πούλμαν στον Πειραιά οι πρωταθλητές Ευρώπης (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442