Κρίσιμη η κατάσταση των πέντε τραυματιών από την πυρκαγιά στα διυλιστήρια
Κρίσιμη αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση των πέντε από τους έξι συνολικά τραυματίες από την πυρκαγιά που ξέσπασε στα διυλιστήρια Ασπροπύργου το πρωί της Παρασκευής. Οι τραυματίες νοσηλεύονται σε Θριάσιο, Αττικό και Γ.Γεννηματάς. Μετά το ατύχημα οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε απεργία στα ΕΛΠΕ, ζητώντας από τη διοίκηση να καλυφθούν τα έξοδα των τραυματιών, μέτρα ασφάλειας και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.
Κρίσιμη αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση των πέντε από τους έξι συνολικά τραυματίες από την πυρκαγιά που ξέσπασε στα διυλιστήρια Ασπροπύργου το πρωί της Παρασκευής.
Στο Θριάσιο νοσοκομείο νοσηλεύονται διασωληνωμένοι τέσσερις τραυματίες. Οι τρεις βρίσκονται σε Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και ένας ακόμη που φέρει ελαφρύτερα τραύματα και η κατάστασή του, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Αγγελο Λιόση, παρουσιάζει βελτίωση.
Στο Θριάσιο μεταφέρθηκε και ο τραυματίας που είχε διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
Επίσης, ένας εργάτης νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικό» και ένας ακόμη στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς». Και οι δύο είναι διασωληνωμένοι και φέρουν εγκαύματα σοβαρού βαθμού.
Μετά το ατύχημα οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε απεργία στα ΕΛΠΕ, ζητώντας από τη διοίκηση να καλυφθούν τα έξοδα των τραυματιών, μέτρα ασφάλειας και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουρκία: Σειρήνες συναγερμού στη ΝΑΤΟϊκή βάση Ιντσιρλίκ
- Κίνηση: Καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας και Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Παραιτείται από βουλευτής και παραδίδει την έδρα του στο ΠΑΣΟΚ ο Κωνσταντινόπουλος μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ
- «Μπαίνει» στο NBA Europe η Παρί Σεν Ζερμέν
- Η στρατολόγηση μοντέλων για τον Έπσταϊν: Νέες μαρτυρίες από τη Βραζιλία φωτίζουν το δίκτυο του Μπρουνέλ
- Επισήμως Μαξίμου gate: Ο Ντίλιαν έδωσε στεγνά την κυβέρνηση
- ΟΕΝΓΕ: Σε απεργία προχωρούν οι γιατροί στα νοσοκομεία στις 18 Μαρτίου
- Κιούμπαν: «Ο Αντετοκούνμπο ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442