Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έκπληκτη» η UEFA με τις αλλαγές Κοντονή και προειδοποίηση

«Έκπληκτη» η UEFA με τις αλλαγές Κοντονή και προειδοποίηση

Νέα επιστολή απέστειλε την Τετάρτη η UEFA προς την ΕΠΟ και τον αρμόδιο υφυπουργό για θέματα Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Στην επιστολή, την οποία υπογράφει ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, επισημαίνεται η ανάγκη τήρησης των συμφωνηθέντων, καθώς οποιαδήποτε παρέκκλιση από αυτά καθίσταται σαφές ότι θα επιφέρει κυρώσεις. Ωστόσο, από την πλευρά του Υπουργείου, υπήρξε επικοινωνία του νομικού συμβούλου του κ. Κοντονή, Παναγιώτη Περράκη, ο οποίος έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Νέα επιστολή απέστειλε την Τετάρτη η UEFA προς την ΕΠΟ και τον αρμόδιο υφυπουργό για θέματα Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Στην επιστολή, την οποία υπογράφει ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, επισημαίνεται η ανάγκη τήρησης των συμφωνηθέντων, καθώς οποιαδήποτε παρέκκλιση από αυτά καθίσταται σαφές ότι θα επιφέρει κυρώσεις.

Ο δεύτερος αξιωματούχος στην ιεραρχία της UEFA επισημαίνει ότι η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έμεινε έκπληκτη με τις νέες αλλαγές, τονίζει ότι αν δεν τηρηθούν οι όροι που έχουν τεθεί θα υπάρξουν οι ανάλογες κυρώσεις και προσθέτει ότι αυτά διευκρινίστηκαν στη συνάντηση με τον κ. Κοντονή στη Γενεύη, στις 4 Μαΐου.

Ωστόσο, από την πλευρά του Υπουργείου, υπήρξε επικοινωνία του νομικού συμβούλου του κ. Κοντονή, Παναγιώτη Περράκη, ο οποίος έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις για τις αλλαγές που έγιναν σε δυο σημεία του νομοσχεδίου, χωρίς να αλλάζουν την ουσία των άρθρων.

Μάλιστα, υπήρξε και η ενημέρωση πως η UEFA καλύφθηκε από τις εξηγήσεις και δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ακολουθεί συνημμένη η επιστολή Ινφαντίνο (στο πρωτότυπο κείμενο):

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024