Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ανανέωση με Πέτριτς και συμφωνία του ΠΑΟ με τον Φινλανδό Λόιντ

Ανανέωση με Πέτριτς και συμφωνία του ΠΑΟ με τον Φινλανδό Λόιντ

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μλάντεν Πέτριτς. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε απόψε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κροάτη επιθετικό για έναν επιπλέον χρόνο, οπότε ο έμπειρος παίκτης θα φορά την πράσινη φανέλα έως το καλοκαίρι του 2016. Στο μεταξύ, ο νεαρός Φινλανδός μέσος, Ρόμπιν Λοντ, φαίνεται να καταλήγει στον Παναθηναϊκό. Ο 22χρονος διεθνής με την εθνική ελπίδων της σκανδιναβικής χώρας, ανήκει στο δυναμικό της Ελσίνκι και σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν με το που ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με την ομάδα του θα μεταβεί στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στο «τριφύλλι».

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μλάντεν Πέτριτς. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε απόψε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κροάτη επιθετικό για έναν επιπλέον χρόνο, οπότε ο έμπειρος παίκτης θα φορά την πράσινη φανέλα έως το καλοκαίρι του 2016.

Ο Πέτριτς μετά την εξέλιξη αυτή έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για ένα ακόμα χρόνο στο Σύλλογο.

Μου αρέσει η δουλειά που γίνεται εδώ, θεωρώ ότι η ομάδα προόδευσε στο διάστημα που βρίσκομαι σε αυτήν, ενώ κέρδισε και ένα Κύπελλο. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα γίνει ακόμα καλύτερος στο μέλλον, έχω πίστη στο πλάνο που υπάρχει και γι’ αυτό υπέγραψα και το συμβόλαιο μου».

Συμφωνία με τον Λόιντ

Στο νεαρό Φινλανδό μέσο, Ρόμπιν Λοντ, φαίνεται να καταλήγει ο Παναθηναϊκός για την θέση του κεντρικού μέσου.

Ο 22χρονος διεθνής με την εθνική ελπίδων της σκανδιναβικής χώρας, ανήκει στο δυναμικό της Ελσίνκι και σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν με το που ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με την ομάδα του θα μεταβεί στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στο «τριφύλλι».

Ο Λοντ έκανε το ντεμπούτο του στην Ελσίνκι τον Οκτώβριο του 2011 και, μάλιστα, το συνδύασε με γκολ στο νικηφόρο 4-1 επί της Μιλικόσκι. Την επόμενη περίοδο (2012) αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού στη Βάασα.

Το 2014 αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος Δανίας, ενώ επίσης έχει κερδίσει και το βραβείο του καλύτερου μέσου, αλλά και του κορυφαίου της εθνικής U21 για την ίδια περίοδο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024