Αιτήσεις για να «ανακαλύψετε την Vodafone» επί 24 μήνες
H Vodafone εφαρμόζει το πρόγραμμα Discover Vodafone και στην Ελλάδα, με το οποίο καλεί
απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών ή Μεταπτυχιακών προγραμμάτων με βαθμό πτυχίου από 7/10 και άνω, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, σε εξέλιξη ή ολοκληρωμένο και μικρή εργασιακή εμπειρία, να εργαστούν επί 24 μήνες σε διαφορετικά τμήματα της εταιρείας.
Η Vodafone για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, μέσω του προγράμματος Graduate με την επωνυμία «Discover Vodafone», προτείνει σε απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών Μεταπτυχιακών προγραμμάτων να γνωρίσουν το χώρο των τηλεπικοινωνιών, έναν «συναρπαστικό», όπως τον χαρακτηρίζει, τομέα. Η Vodafone κάνει επίσης λόγο για «μια αξέχαστη επαγγελματική εμπειρία».
Συγκεκριμένα, η Vodafone εφαρμόζει το πρόγραμμα αυτό και στην Ελλάδα, με το οποίο καλεί απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών ή Μεταπτυχιακών προγραμμάτων με βαθμό πτυχίου από 7/10 και άνω, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε εξέλιξη ή ολοκληρωμένο και εργασιακή εμπειρία μικρότερη από 2 χρόνια, να εργαστούν επί 24 μήνες σε διαφορετικά τμήματα της εταιρείας.
Το 2015 θα επιλεχθούν 12 υποψήφιοι, οι οποίοι τους δυο πρώτους μήνες θα απασχοληθούν σε κατάστημα της Vodafone και στο τηλεφωνικό κέντρο. Στη συνέχεια καλούνται να αναλάβουν δυο έργα διάρκειας πέντε μηνών το καθένα. Τον δεύτερο χρόνο αποκτούν συγκεκριμένο ρόλο σε κάποια από τις διευθύνσεις της εταιρίας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, εργάζονται στα κεντρικά γραφεία της Vodafone στο Χαλάνδρι ή σε κάποιο από τα υπόλοιπα κτίρια της Αττικής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Discover Vodafone» και να γίνουν μέρος της δυναμικής ομάδας της Vodafone, υποβάλλοντας την υποψηφιότητά τους μέχρι τις 15 Μαΐου, στην ιστοσελίδα www.vodafone.gr/discover
Πάντως, δεν αναφέρονται πληροφορίες σχετικά με πιθανές αποδοχές από την διετή αυτή πλήρη απασχόληση. Στην σελίδα του προγράμματος στο vodafone.com αναφέρεται ότι «θα συζητηθεί» κατά την συνέντευξη μετά την υποβολή της αίτησης.
In.gr Τεχνολογία
- Χίλντα και Εβίτα Ηλιοπούλου: Αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές του πατέρα τους πριν τον θάνατο του
- Βέροια: Απαντήσεις σε κάμερες ασφαλείας αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό της 24χρονης κοπέλας
- Σοφία Λάππου: Πέθανε η εμβληματική ηθοποιός του ΚΘΒΕ
- «Γιγαντομαχία» Ρεάλ – Μπάγερν και ζευγάρια… φωτιά στο Champions League – Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης στους «4» (pic)
- Στρατηγική «αποκεφαλισμού»: Γιατί η εξόντωση των ηγετών του Ιράν ίσως κάνει το καθεστώς πιο ισχυρό
- Φθιώτιδα: Νεκρός 21χρονος οδηγός σε μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο
