ICAP Group: Διοργάνωση συνεδρίου για ταλαντούχους εργαζομένους
Συνέδριο με θέμα «Talent Management: From drain to gain» διοργανώνει η ICAP Group σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κύριος ομιλητής είναι ο Δρ. Τόμας Χαμόρο Πρεμούζικ (Dr. Chamorro-Premuzic), διευθύνων σύμβουλος της Hogan Assessments ο οποίος θα αναλύσει μεθοδολογίες με τις οποίες τα στελέχη των εταιρειών μπορούν να καλλιεργήσουν τις συμπεριφορές ταλαντούχων εργαζομένων, να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους και να προσθέσουν αξία στην επιχείρησή τους.
Επίσης, θα εξεταστεί το φαινόμενο του «brain drain» στην Ελλάδα, θα ακουστούν απόψεις διευθυνόντων συμβούλων μεγάλων επιχειρήσεων και θα αναδειχτούν πρωτοβουλίες ανάσχεσης του φαινομένου.
Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί workshop για το πώς ένα στέλεχος ανθρώπινου δυναμικού μπορεί πρακτικά να προβλέψει την καταλληλότητα ενός υποψηφίου με βάση την προσωπικότητα του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
