Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέξας: Ο δήμαρχος πήγε στην τουαλέτα με το μικρόφωνο ανοικτό

Τέξας: Ο δήμαρχος πήγε στην τουαλέτα με το μικρόφωνο ανοικτό

Ο δήμαρχος του Τζόρτζταουν του Τέξας παρέβη έναν βασικό κανόνα: στην τουαλέτα πάμε μόνοι μας. Βγάζουμε το μικρόφωνο-ψείρα που κουβαλάμε πάνω μας στην αίθουσα συνεδριάσεων.  Με αποτέλεσμα κάθε του πράξη μέσα στο αποχωρητήριο να ακούγεται... καμπάνα σε όλη την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Καλά κρατούσε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην πόλη Τζόρτζταουν του Τέξας. Το θέμα συζήτησης αφορούσε στην αντιμετώπισης της διάδοσης ασθενειών και τη χρήση αντιβιοτικών και το λόγο είχε πάρει η δημοτική σύμβουλος Ρέιτσελ Τζόνροου.

Όμως η συνεδρίαση κρατούσε ώρα και ο δήμαρχος της πόλης, Ντέιλ Ρος, θέλησε κάποια στιγμή να πάει στην τουαλέτα.

Δεν φρόντισε όμως να τηρήσει τα προβλεπόμενα: δεν έκλεισε το μικρόφωνο που κουβαλούσε πάνω του, με αποτέλεσμα κάθε του πράξη μέσα στο αποχωρητήριο να ακούγεται… καμπάνα σε όλη την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Έτσι, η ομιλία της Τζόνροου διακόπηκε από τον ήχο απ’ το καζανάκι, ενώ τόσο η ίδια, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα (πνιχτά) γέλια τους.

Το χειρότερο; Καθώς δεν ακούστηκε ήχος βρύσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι συμπέραναν πως ο δήμαρχος αμέλησε να πλύνει τα χέρια του –κι όλα αυτά κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που αφορούσε στην διάδοση ασθενειών.

Η μικρή αυτή αφηρημάδα του δημάρχου είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ρεζίλι σε, μέχρι στιγμής, πάνω από 1.7 εκατομμύριο ανθρώπους που έχουν δει το σχετικό βίντεο στο Youtube.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024