Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σούπερ Λιγκ στα κανάλια της Nova μέχρι το 2019, αλλά με... απώλειες

Η Σούπερ Λιγκ στα κανάλια της Nova μέχρι το 2019, αλλά με… απώλειες

Για ακόμα τέσσερα χρόνια η ελληνική Σούπερ Λιγκ θα παίζει στο… γήπεδο της Nova. Οι συνδρομητές της πρώτης συνδρομητικής πλατφόρμας θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν μέχρι το 2019 γκολ και θέαμα από το ελληνικό πρωτάθλημα μέσω των καναλιών Novasports. Το μεσημέρι της Δευτέρας υπεγράφη η συμφωνία ανάμεσα στη διοργανώτρια αρχή και τη NOVA για την επέκταση της συνεργασίας, από το 2017 έως και το 2019. Οι ομάδες που συμπεριλαμβάνονται στη διετία (2017-2019) είναι 14 μαζί με την Ξάνθη, ενώ εκτός έμειναν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Για ακόμα τέσσερα χρόνια η ελληνική Σούπερ Λιγκ θα παίζει στο… γήπεδο της Nova. Οι συνδρομητές της πρώτης συνδρομητικής πλατφόρμας θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν μέχρι το 2019 γκολ και θέαμα από το ελληνικό πρωτάθλημα μέσω των καναλιών Novasports.

Το μεσημέρι της Δευτέρας υπεγράφη η συμφωνία ανάμεσα στη διοργανώτρια αρχή και τη NOVA για την επέκταση της συνεργασίας, από το 2017 έως και το 2019. Οι ομάδες που συμπεριλαμβάνονται στη διετία (2017-2019) είναι 14 μαζί με την Ξάνθη, ενώ εκτός έμειναν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Μάλιστα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ βρέθηκε και ο πρόεδρος του ομίλου Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος και υπέγραψε μαζί με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Γιώργο Μποροβήλο τη σχετική σύμβαση που επεκτείνει τη συνεργασία των δυο πλευρών.

Η συμφωνία αυτή προβλέπει μάλιστα έσοδα της τάξης των 34 εκ. ευρώ για τις ομάδες της Λίγκας και είναι αυξημένη σε σχέση με την υπάρχουσα συμφωνία των δυο πλευρών.

Αμέσως μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου, όπου επισημοποιήθηκε η επέκταση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ο κ. Μποροβήλος, τόνισε: «Είναι σημαντική μέρα για τη Σούπερ Λιγκ. Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία έχουμε ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο έως το 2019.

Η κάθε ομάδα ξεκινάει γνωρίζοντας ότι έχει ένα βασικό έσοδο. Αυτό το τηλεοπτικό συμβόλαιο επιτρέπει να έχουμε ποιοτικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Όσο για τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Ως το 2017 είμαστε όλοι μαζί, πιστεύω πως Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι εκτός προσωρινά, υπάρχει χρόνος και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα είμαστε όλοι μαζί».

Για το ενδεχόμενο Gr-exit, ανέφερε: «Το θέμα του αποκλεισμού είναι άλλο θέμα. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική. Το σενάριο αυτό θα είναι καταστροφικό».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος, σχολίασε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την επίτευξη της συμφωνίας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε εμπράκτως στον ελληνικό αθλητισμό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024