«Ζωντανή» για «σεντόνι» η Βαλένθια, «Χ» η Εσπανιόλ «διπλό» η Έλτσε
«Ζωντανή» στο παιχνίδι για την κατάκτηση της 3ης θέσης που δίνει το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League έμεινε η Βαλένθια, μετά το άνετο 3-1 επί της Εϊμπάρ στο «Μεστάγια», στο πλαίσιο της 35ης ημέρας για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας της Εσπανιόλ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29` με τον Εμιλιάνο Ινσούα, ενώ η Εσπανιόλ ισοφάρισε στο 80` με τέρμα του Κρίστιαν Στουάνι. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χοσέ Κανάς στο 90ο λεπτό με δεύτερο κίτρινη κάρτα.
«Ζωντανή» στο παιχνίδι για την κατάκτηση της 3ης θέσης που δίνει το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League έμεινε η Βαλένθια, μετά το άνετο 3-1 επί της Εϊμπάρ στο «Μεστάγια», στο πλαίσιο της 35ης ημέρας για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας της Εσπανιόλ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29` με τον Εμιλιάνο Ινσούα, ενώ η Εσπανιόλ ισοφάρισε στο 80` με τέρμα του Κρίστιαν Στουάνι. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χοσέ Κανάς στο 90ο λεπτό με δεύτερο κίτρινη κάρτα.
Η Έλτσε ήταν πιο ουσιαστική και επικράτησε με 2-1 της Μάλαγα στην Ανδαλουσία στο προτελευταίο χρονικά ματς της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 72΄ λόγω αποβολής του Ταϊτόν, ενώ στο 75΄ ο Ντούντα δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για τη Μάλαγα από το σημείο του πέναλτι.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 35ης αγωνιστικής:
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».