ΔΕΗ: Δεν ζητήθηκε η μεταφορά διαθεσίμων στην ΤτΕ
Στη διάψευση δημοσιευμάτων και πληροφοριών που υποστήριζαν ότι ζητήθηκε από τη ΔΕΗ να μεταφέρει τα διαθέσιμά της στην Τράπεζα της Ελλάδος προχώρησε η Διοίκηση της επιχείρησης.
Στη διάψευση δημοσιευμάτων και πληροφοριών που υποστήριζαν ότι ζητήθηκε από τη ΔΕΗ να μεταφέρει τα διαθέσιμά της στην Τράπεζα της Ελλάδος προχώρησε η Διοίκηση της επιχείρησης.
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η επιχειρηση για το θέμα αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:
«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την διαχείριση των ταμειακών διαθεσίμων της ΔΕΗ, η εταιρεία διευκρινίζει ότι ουδέποτε της ζητήθηκε και προφανώς ουδέποτε αποφάσισε την μεταφορά διαθεσίμων της στην Τράπεζα της Ελλάδος, όπως ανακριβώς αναφέρεται στα δημοσιεύματα.
»Επίσης, διευκρινίζεται ότι η τοποθέτηση των ταμειακών διαθεσίμων γίνεται μέσω ελληνικών εμπορικών τραπεζών και με βάση τις ανταγωνιστικότερες προσφορές, τη διασπορά του κινδύνου και λαμβάνοντας υπόψη τις ταμειακές ροές για την απρόσκοπτη λειτουργία και ανάπτυξη της εταιρείας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το καλοσυνάτο αδεσποτάκι κουταβάκι Πίξι αναζητά τον άνθρωπό του
- «Δε μας επιτρέπεται να γερνάμε» – Το μοντέλο των 80s, Κιμ Αλέξις, μιλάει στα 64 της για την «καταπίεση της ομορφιάς»
- Ηχητικές παρωπίδες στο γραφείο: Να φοράει κανείς ακουστικά στη δουλειά ή να μη φοράει;
- Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές 18 και 25 Ιανουαρίου
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η νέα πληροφορία που αλλάζει την πορεία των ερευνών
- Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου (17/1): Δράση με Ελλάδα-Τουρκία στο πόλο και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι του Μάντσεστερ

