Παυλόπουλος: Όχι σε στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις σε κρίσιμες ώρες
«Στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις σε κρίσιμες ώρες, δεν μπορεί να υπάρχουν» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος, νωρίτερα σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, τον υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.
«Στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις σε κρίσιμες ώρες, δεν μπορεί να υπάρχουν» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος, νωρίτερα σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, τον υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.
Επικαλούμενος τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι «η μεγάλη του παρακαταθήκη, ιδίως μετά το 1974 και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, είναι ότι όλα τα μεγάλα και σημαντικά τα κάνουμε όλοι μαζί. Στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις σε κρίσιμες ώρες δεν μπορεί να υπάρχουν».
Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Επικρατείας -αφού επισήμανε ότι έχει να περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή- εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι «σας έχουμε σήμερα Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια δύσκολη εποχή, που πρέπει όλοι να ενώνουμε τις δυνάμεις μας» και πρόσθεσε: «Και από την δική μας πλευρά, και με επικεφαλής, όπως ξέρετε, τον Πάνο Καμμένο, είμαστε σε μια κυβέρνηση, η οποία-τουλάχιστον- πορεύεται περήφανα, διαπραγματεύεται περήφανα και νομίζω ότι θα εκπληρώσουμε μέσα σε βάθος τετραετίας αυτά που έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό».
Καταλήγοντας, ο κ. Κουίκ σημείωσε: «Και η συνέντευξη του πρωθυπουργού, του κ. Τσίπρα, προχθές, ήταν σημαδιακή για το πώς πορευόμαστε».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής