Τροπολογία για ασφαλιστική υπαγωγή των εργαζομένων στην ΕΒΖ στο ΕΤΕΑ
Την υπαγωγή των εργαζομένων στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και επισυνάπτεται στο νομοσχέδιο για τη Δημόσια Διοίκηση.
Την υπαγωγή των εργαζομένων στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα, Δευτέρα, στη Βουλή και επισυνάπτεται στο νομοσχέδιο για τη Δημόσια Διοίκηση.
Ο χρόνος ασφάλισης των εργαζομένων στο προηγούμενο Ταμείο Αλληλοβοήθειας (ΤΑΥΒΕΖ) αναγνωρίζεται ως χρόνος ασφάλισης στο ΕΤΕΑ.
Το 60% της κινητής και ακίνητης περιουσίας του ΤΑΥΒΕΖ, μεταβιβάζεται επίσης στο ΕΤΕΑ.
Εξάλλου, με την ίδια τροπολογία, παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2018, η κάλυψη των ελλειμμάτων των κλάδων κύριας σύνταξης, των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, από τα ποσά της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άρης Betsson – Χάποελ Ιερουσαλήμ 77-96: Νέα βαριά ήττα – Τι έκανε στο ντεμπούτο του ο Κώστας Αντετοκούνμπο
- Ιρανοί που ζουν στην Ελλάδα μιλούν στο in για όσα συμβαίνουν στη χώρα τους – Αγωνία για οικογένειες και φίλους
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν (pic)
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί
- Βήμα-Βήμα η διαδικασία αιτήσεων για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ
- Ολυμπιακός: Δεύτερη μεγαλύτερη εκτός έδρας νικη το +38


