Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατάινεν: Σημαντικές οι προοπτικές επενδύσεων μέσω του πακέτου Γιούνκερ

Κατάινεν: Σημαντικές οι προοπτικές επενδύσεων μέσω του πακέτου Γιούνκερ

Η ΕΕ εκτιμά πως υπάρχουν σημαντικές προοπτικές επενδύσεων στην Ελλάδα και δυνατότητες χρηματοδότησης, μέσω του πακέτου Γιούνκερ, στους τομείς της ενέργειας, των μικρομεσαίων, στις υποδομές και στον τουρισμό, επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Γ.Κατάινεν στη συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Γ.Σταθάκη. Οι προτάσεις της κυβέρνησης για ένταξη της χώρας στο πακέτο Γιούνκερ θα είναι έτοιμες μέχρι τα μέσα καλοκαιριού αναφέρθηκε, βάση πληροφοριών, στη συνάντηση.

Η ΕΕ εκτιμά πως υπάρχουν πολύ σημαντικές προοπτικές επενδύσεων στην Ελλάδα και δυνατότητες χρηματοδότησης, μέσω του πακέτου Γιούνκερ, στους τομείς της ενέργειας των μικρομεσαίων, στις υποδομές και τον τουρισμό, επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, Γιούρκι Κατάινεν, στην συνάντησή του με τον υπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη.

Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού σχεδιάζει η ελληνική κυβέρνηση να έχει ολοκληρώσει τις προτάσεις της για την ένταξη της Ελλάδας στο νέο επενδυτικό σχέδιο της ΕΕ (πακέτο Γιούνκερ), αναφέρθηκε,σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συνάντηση των δύο ανδρών.

Η ελληνική πλευρά ενδιαφέρεται για ένταξη στη χρηματοδότηση από το συγκεκριμένο πακέτο του τομέα έρευνας και καινοτομίας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των κοινωνικών υποδομών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024