Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάος από ισχυρές καταιγίδες στην ανατολική Αυστραλία

Χάος από ισχυρές καταιγίδες στην ανατολική Αυστραλία

Καταρρακτώδεις βροχές πλήττουν για ημέρες την περιφέρεια της Νέας Νότιας Ουαλίας στη νοτιοανατολική Αυστραλία, με σχεδόν εκατό άτομα να έχουν διασωθεί από τους χειμάρρους που έχουν προκαλέσει οι πλημμύρες. Αναφορές μιλούν για τρεις ηλικιωμένους που βρέθηκαν νεκροί στα πλημμυρισμένα σπίτια τους. Βόρεια του Σίδνεϊ σπίτια διαλύθηκαν από τα ορμητικά νερά ενώ περίπου 200.000 κατοικίες έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Καταρρακτώδεις βροχές πλήττουν για ημέρες την περιφέρεια της Νέας Νότιας Ουαλίας στη νοτιοανατολική Αυστραλία, με σχεδόν εκατό άτομα να έχουν διασωθεί από τους χειμάρρους που έχουν προκαλέσει οι πλημμύρες.

Βόρεια του Σίδνεϊ σπίτια διαλύθηκαν από τα ορμητικά νερά ενώ περίπου 200.000 κατοικίες έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.Αναφορές μιλούν για τρεις ηλικιωμένους που βρέθηκαν νεκροί στα πλημμυρισμένα σπίτια τους στο Ντάνγκογκ, περίπου 200 χλμ. βόρεια του Σίδνεϊ..

Η κακοκαιρία έπληττε για τρεις ημέρες τις περιοχές, ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποιεί ότι, μετά το προβλεπόμενο «διάλειμμα» την Τετάρτη, υπάρχει κίνδυνος για νέα επιδείνωση με ισχυρούς ανέμους καθώς στα ανοικτά του Σίδνεϊ σχηματίζεται νέο σύστημα κακοκαιρίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024