F1: Σταθερά… επιθετική η στρατηγική της Pirelli
Με τις γόμες ελαστικών της περσινής σεζόν θα συνεχίσει να προμηθεύει η Pirelli τις ομάδες της F1, δίνοντας συνέχεια στην επιθετικότερη στρατηγική που ακολουθεί από την αρχή του πρωταθλήματος.
Η επίθεση φαίνεται πως είναι η καλύτερη άμυνα για την Pirelli, καθώς θα συνεχίσει να προμηθεύει τις ομάδες της F1 με εκείνες τις γόμες ελαστικών που επέλεξε και για την περσινή σεζόν, παρά το γεγονός ότι φέτος τα μονοθέσια κινούνται ταχύτερα, περνώντας περισσότερη ενέργεια στην άσφαλτο.
Ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 ανακοίνωσε πως οι επιλογές του για την Ισπανία θα είναι η μέση και η σκληρή γόμα, με την πολύ μαλακή και τη μαλακή να γίνονται διαθέσιμες για τα Grand Prix του Μονακό, του Καναδά και της Αυστρίας.
Ο αγώνας στους δρόμους του Monte Carlo θα είναι για μία ακόμα χρονιά ο πρώτος στον οποίο θα κάνουν την εμφάνισή τους τα ελαστικά με τη πολύ μαλακή γόμα, πριν ταξιδέψουν στον Καναδά για να αντιμετωπίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες οδοστρώματος και στην Αυστρία, όπου θα αντιπαρατεθούν με την ιδιόρρυθμη χάραξη του Α1 Ring.
auto.in.gr
- Μυστήριο περιστατικό στο Λιχτενστάιν: Τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας βρέθηκαν νεκρά – Ερευνώνται τα αίτια
- Πρωτιά της Κρήτης στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 2025
- Άι Βασίλης από τα Temu – Γιατί ο «ανένδοτος» της ΕΕ κατά των εισαγωγών από κινέζικες πλατφόρμες μπάζει νερά
- Μαξίμου: Τα παίζει όλα για όλα στον κοινωνικό αυτοματισμό κατά των αγροτών, πασχίζει να επαναφέρει «Μητσοτάκης ή χάος» και «θετική ατζέντα»
- «Η Κρουζ Αζούλ θέλει 10 εκατ. ευρώ για τον Γιακουμάκη»
- «Δεν υπάρχει γυρισμός»: Οι γυναίκες του Ιράν είναι αποφασισμένες να πετάξουν τη μαντίλα


