Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε στον Πειραιά η αυλαία της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής για την κανονική περίοδο στην Α1 πόλο γυναικών, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 14-5 τον Εθνικό και «σφράγισε» την πρώτη θέση στη βαθμολογία.
Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε στον Πειραιά η αυλαία της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής για την κανονική περίοδο στην Α1 πόλο γυναικών, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 14-5 τον Εθνικό και «σφράγισε» την πρώτη θέση στη βαθμολογία.
Τα πλέι-οφ, με τη συμμετοχή των πρώτων τεσσάρων ομάδων της κανονικής περιόδου, αρχίζουν στις 18 Μαΐου. Οι ημιτελικοί, όπου θα παίξουν ο 1ος εναντίον του 4ου και ο 2ος εναντίον του 3ου, κρίνονται στις δύο νίκες, όπως και ο «μικρός» τελικός, ενώ στους τελικούς για την ανάδειξη του πρωταθλητή απαιτούνται τρεις νίκες. Οι ημερομηνίες είναι οι εξής:
Ημιτελικοί: 18, 20 και (αν χρειαστεί) 21 Μαΐου Τελικοί: 23, 25, 27, 29 και 31 Μαΐου (οι δύο τελευταίοι αν χρειαστούν) Θέσεις 3-4: 23, 25 και (αν χρειαστεί) 27 Μαΐου
Ο Παρασκευάς Αντζας δεν ήταν απλά ταλαντούχος, ήταν ο τέλειος ποδοσφαιριστής, αλλά ποτέ δεν τον ένοιαζε. Πάντα το μέσα του ήταν πιο σημαντικό. Ένα ποδοσφαιρικό καλλιτέχνημα, που δεν έφτασε ποτέ εκεί που μπορούσε. Είχε τα πάντα στα πόδια του. Αλλά το μόνο που ήθελε ήταν η ηρεμία του. Η ψυχική του γαλήνη. Μετά την άνιση μάχη που έδωσε, τη βρήκε. Αλλά το έκανε πολύ νωρίς.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2
Η απόλυτη στιγμή για τον Εβάν Φουρνιέ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γάλλος φόργουορντ από τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά.