Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Tα συναυλιακά ραντεβού του καλοκαιριού

Tα συναυλιακά ραντεβού του καλοκαιριού

Tζωρτζίνα Ντούτση Το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει στα ύψη το φετινό καλοκαίρι και όχι μόνο λόγω θερμοκρασίας. Τρανταχτά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και ιδιαίτερα αγαπητά στο ελληνικό κοινό θα βρεθούν στη χώρα μας για μοναδικές συναυλίες, που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Ένας από τους φετινούς πρωταγωνιστές του φετινού καυτού καλοκαιριού είναι αναμφίβολα το […]

Tζωρτζίνα Ντούτση

Το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει στα ύψη το φετινό καλοκαίρι και όχι μόνο λόγω θερμοκρασίας. Τρανταχτά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και ιδιαίτερα αγαπητά στο ελληνικό κοινό θα βρεθούν στη χώρα μας για μοναδικές συναυλίες, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Ένας από τους φετινούς πρωταγωνιστές του φετινού καυτού καλοκαιριού είναι αναμφίβολα το Rockwave Festival που, το 2015, γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας του στα εγχώρια φεστιβαλικά δρώμενα και ήδη μας έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά με την επιτυχημένη και παρθενική συναυλία των Black Keys στη χώρα μας που συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμου. Ωστόσο οι πολυαναμενόμενες συναυλίες δεν περιορίζονται μόνο εκεί.

Ας δούμε πιο συγκεκριμένα λοιπόν, ποιους ξένους καλλιτέχνες θα δούμε στα ελληνικά stages, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

«One Day/Reckoning Song», «Love it or Leave it» «Over my Head», κ.α., είναι μερικά μόνο από τα hits που θα μας τραγουδήσει –για πρώτη φορά- ζωντανά στην Ελλάδα ο ισραηλινός πολυπράγμων Asaf Avidan. Έχουν περάσει ήδη επτά χρόνια από τότε που μας συστήθηκε για πρώτη φορά με το ντεμπούτο άλμπουμ του «Asaf Avidan & The Mojos» ξεχωρίζοντας με τη μοναδική χροιά της φωνής του. Ο Asaf Avidan θα δώσει μια μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολις την Τετάρτη 24 Ιουνίου.


Το μεγάλο καυτό ραντεβού του φετινού καλοκαιριού δίνεται το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 στο stage του Terra Vibe στη Μαλακάσα, όπου ο μοναδικός Robbie Williams προσγειώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για ένα show άνευ προηγουμένου, στο πλαίσιο του επετειακού Rockwave Festival. Παράλληλα, το Σάββατο 20/06 το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να (ξανα)απολαύσει ζωντανά την ξεχωριστή φωνή της Ολλανδής Kovacs.

Ο Αdam Cohen (γιος του Leonard Cohen) επιστρέφει στο «σπίτι» του και αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι άξιος συνεχιστής του πατέρα του. Η ευαίσθητη και ανατρεπτική ματιά του σε συνδυασμό με το ταλέντο και τη βαριά κληρονομιά του τον έχουν οδηγήσει στο να χαράξει τη δική του ξεχωριστή πορεία στο μουσικό γίγνεσθαι. Έχοντας στις αποσκευές του το καινούριο του άλμπουμ «We go home» θα δώσει μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, τη Δευτέρα 29/6. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο τέλος Ιουνίου, (30/06), τα φώτα στρέφονται στο κέντρο της πρωτεύουσας και στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων όπου θα μας μαγέψει με την εκπληκτική φωνή της μια από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες της εποχής μας, η τραγουδίστρια και συνθέτρια Beth Hart, σε μια μοναδική συναυλία.


Aκόμα μια πολυαναμενόμενη ημερομηνία είναι αυτή της 4ης Ιουλίου όπου στη σκηνή του Terra Vibe θα ανέβουν οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Prodigy, αλλά και οι Judas Priest. Επιλέξτε stage και απολαύστε τη συναυλία της προτίμησή σας!

Ωστόσο, στα μέσα Ιουλίου, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 15 Ιουλίου αφήνουμε για λίγο τη μακρινή Μαλακάσα για να «πεταχτούμε» έως την Πλατεία Νερού στο Φάληρο και να χορέψουμε σε ρυθμούς Parov Stelar. Ο βασιλιάς του electro swing συμμετέχει για πρώτη φορά στο line up του καθιερωμένου –πλέον- Ejekt Festival, ενώ μαζί του θα απολαύσουμε ακόμα τους Κadebostany οι οποίοι έχουν επιτύχει να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό, καθώς και τους Glasvegas.

Αν τυχόν σας έλειψε η διαδρομή έως τη Μαλακάσα, σας έχουμε καλά νέα! Την Τρίτη 21 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν και πάλι στο Terra Vibe όπου θα μας περιμένει ο ανεπανάληπτος Manu Chao με την μπάντα του για μια live εμφάνιση-εμπειρία!

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Γυρίζοντας από τις διακοπές του Αυγούστου, τρία μεγάλα συγκροτήματα της metal και rock σκηνής θα περιμένουν τους φίλους του σκληρού ήχου για να αποχαιρετίσουν μαζί το καλοκαίρι. Έτσι, οι Mastodon από τα stages του Heavy Βy the Sea Festival (2 και 3 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theater-Θεσσαλονίκη και Gazi Music Ηall-Αθήνα αντίστοιχα), οι Machine Head στις 25 Σεπτεμβρίου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall και οι stadium rockers Thirty Second to Mars στις 30/9 από τη Μαλακάσα κλείνουν… ηχηρά μια δυνατή, συναυλιακή, θερινή σεζόν.

Μείνετε συντονισμένοι για επιπλέον πληροφορίες που ενδεχομένως να υπάρξουν, σχετικά με νέα ονόματα καλλιτεχνών.

entertainment.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024