Λοβέρδος: Κλόουν ο Βαρουφάκης που παίζει τον υπουργό Οικονομικών
Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε το πρωί από το Mega ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ένας «κλόουν που παίζει τον υπουργό Οικονομικών».
Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε το πρωί από το Mega ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ένας «κλόουν που παίζει τον υπουργό Οικονομικών».
«Τα χειρότερα τα φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά. Γιατί δεν διαπραγματεύεται. Δεν διαπραγματεύεται. Κοιτάει να καλύψει το εσωτερικο του μέτωπο.
»Δεν έχει αλλάξει στάση, μας λένε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι τα πράγματα είναι στην 20η Φεβρουαρίου, στη συμφωνία αυτού του ανεκδιήγητου κλόουν που παίζει τον υπουργό των Οικονομικών.
»Είναι ένας κλόουν. Άλλα λέει το πρωί, άλλα λέει το βράδυ. Επί νοημάτων; Όχι, επί αριθμών. Πλεόνασμα 3,9% για το 2016, όχι, πλεόνασμα 1,5% για το 2016. Ο ίδιος άνθρωπος σε μια μέρα. Διεθνοποίησε το πρόσωπό του σε βάρος της πατρίδας του» είπε ο κ. Λοβέρδος.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.