«Colour Day Festival»: Μεγάλη γιορτή χρωμάτων στο ΟΑΚΑ
Περισσότερα από 20.000 άτομα, ατελείωτη χρωματιστή σκόνη, οκτάωρο μουσικό πρόγραμμα, live acts και dj’s θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.
Με ένα «πολυσυλλεκτικό» line-up, εντυπωσιακό stage 200 τ.μ., συναρπαστικό ήχο, αλλά και πρωτότυπες δράσεις, καταφθάνει το «Colour Day Festival».
Δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα βρεθούν στη σκηνή. Η ιδέα του φεστιβάλ είναι ήδη διαδεδομένη στο εξωτερικό. Αντίστοιχα φεστιβάλ σε ΗΠΑ, Πορτογαλία, Αγγλία και Ισπανία αποτελούν το αγαπημένο ετήσιο ραντεβού για δεκάδες χιλιάδες νέους.
Η γιορτή προέρχεται από το «Happy Holi» στην Ινδία, τη διάσημη θρησκευτική γιορτή, τη γιορτή των χρωμάτων, της αγάπης, της νέας αρχής, που παραδοσιακά γιορτάζουν οι Ινδουιστές κάθε άνοιξη, εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Τα χρώματα στο «Colour Day Festival» είναι κατασκευασμένα στο εξωτερικό από αβλαβή σκόνη, ειδικά ελεγμένη και εγκεκριμένη με πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Φεύγουν με αέρα και με νερό.
Η πρόσβαση είναι εύκολη , με την είσοδο να είναι δίπλα στο σταθμό του Ηλεκτρικού.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.00
Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 7 ευρώ + 1 σακουλάκι χρώμα
Προπώληση: 10 ευρώ + 3 σακουλάκια χρώμα
Στο ΤΑΜΕΙΟ την ημέρα του φεστιβάλ: 10 ευρώ + 1 σακουλάκι χρώμα
*Χρώματα θα πωλούνται ΚΑΙ μέσα στο χώρο και η τιμή τους θα είναι 2 ευρώ το κάθε σακουλάκι
Σημεία προπώλησης
www.viva.gr
11876
στα καταστήματα
Public
Παπασωτηρίου
ΙΑΝΟΣ
Seven Spots
Reload Stores
entertainment.in.gr
- Αυστραλία: Οι αρχές καλούν χιλιάδες ανθρώπους να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιών
- Κοινωνική έρευνα και Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ολυμπιακός: Έχουν απομείνει λιγότερα από 800 εισιτήρια – Πάει για sold out και το ματς με τον ΟΦΗ
- Γιατί ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ο Πάντερ στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
- Θεσσαλονίκη: Τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου για να αποσύρει μήνυση εις βάρος του – Ο δράστης συνελήφθη
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
