Τρεις ισπανοί σπηλαιολόγοι αγνοούνται στο Μαρόκο
Τρεις ισπανοί σπηλαιολόγοι αγνοούνται από το απόγευμα της Τρίτης στο Μαρόκο, σε μια ορεινή περιοχή μεταξύ του Μαρακές και του Ουαρζαζάτ, στα νότια της χώρας, ανέφερε μια διπλωματική πηγή στη Μαδρίτη.
Τρεις ισπανοί σπηλαιολόγοι αγνοούνται από το απόγευμα της Τρίτης στο Μαρόκο, σε μια ορεινή περιοχή μεταξύ του Μαρακές και του Ουαρζαζάτ, στα νότια της χώρας, ανέφερε μια διπλωματική πηγή στη Μαδρίτη.
Οι αγνοούμενοι μετείχαν σε 9μελή ομάδα, η οποία χωρίστηκε στα δύο προκειμένου να εξερευνήσουν διάφορα σπήλαια στη ζώνη αυτή.
Τα μέλη των ομάδων είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν «τη Δευτέρα ή την Τρίτη» διευκρίνισε η πηγή αυτή.
Όταν οι συνάδελφοί τους συνειδητοποίησαν ότι οι τρεις σπηλαιολόγοι δεν επρόκειτο να εμφανιστούν στο ραντεβού, ενημέρωσαν τις Αρχές.
Η πηγή που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε εικασία για τα αίτια της εξαφάνισης των τριών σπηλαιολόγων, για παράδειγμα αν πιθανολογείται αν έχουν πέσει θύματα ατυχήματος ή εγκληματικής ενέργειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Όνειρο απατηλό για τους Έλληνες η αποταμίευση για σύνταξη
- Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έγινε… viral τραγούδι (vid)
- Γάζα: Το Ισραήλ μετακινεί την Κίτρινη Γραμμή πιο βαθιά στη Λωρίδα τη στιγμή που οι ΗΠΑ ανακοινώνουν τη δεύτερη φάση εκεχειρίας
- Ανοιχτοί δρόμοι, παραμονή των μπλόκων και στάση αναμονής αγροτών εν όψει της συνάντησης με Μητσοτάκη
- Τα κρατικά ταμεία γέμισαν, οι τσέπες άδειασαν
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής (16/1): Δράση με ντέρμπι «αιωνίων» στη Volleyleague και classico στη Euroleague

