Δύο τροχαία δυστυχήματα έγιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της ισραηλινής πρεσβείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Η γυναίκα έχασε τη ζωή της, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε, στις 6:30 το πρωί, και στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Πανοράματος, με κατεύθυνση τη δυτική πλευρά της πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου οδηγού του φορτηγού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ