Διαψεύδει ο Γ.Καμίνης εμπλοκή του στις διαδικασίες διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης διέψευσε με ανακοίνωσή του δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο το άνομά του προστίθεται τις τελευταίες ημέρες στον κατάλογο των υποψηφιοτήτων για τη διαδοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης διέψευσε με ανακοίνωσή του δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο το άνομά του προστίθεται τις τελευταίες ημέρες στον κατάλογο των υποψηφιοτήτων για τη διαδοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα αναφέρει ότι «ο δήμαρχος Αθηναίων έχει βολιδοσκοπηθεί και δεν φαίνεται καταρχήν αρνητικός, καίτοι θέτει ορισμένες σοβαρές προϋποθέσεις», μεταξύ των οποίων να μετεξελιχθεί το ΠΑΣΟΚ σε φορέα της δημοκρατικής παράταξης.
«Είναιγνωστόότι ο δήμαρχος Αθηναίων, κ.Γιώργος Καμίνης, δεν είναιμέλος κανενός πολιτικού κόμματος.Δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομά του σε κομματικές διεργασίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» αναφέρει η ανακοίνωση από την πλευρά του δημάρχου.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων