Πειθαρχική δίωξη του αθλητικού εισαγγελέα σε Περέιρα και Κασάμι
Πειθαρχική δίωξη στον προπονητή του Ολυμπιακού, Βίκτορ Περέιρα, αλλά και στον παίκτη, Παϊτίμ Κασάμι, άσκησε το απόγευμα της Πέμπτης ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόλουλος. Ο λόγος είναι η συμπεριφορά των δύο ανδρών στον αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα ο πανηγυρισμός τους στο 89ο λεπτό μετά το γκολ του Φράνκο Χάρα, όπου έδωσε τη νίκη και πρόκριση στον Ολυμπιακό.
Πειθαρχική δίωξη στον προπονητή του Ολυμπιακού, Βίκτορ Περέιρα, αλλά και στον παίκτη, Παϊτίμ Κασάμι, άσκησε το απόγευμα της Πέμπτης ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόλουλος.
Ο λόγος είναι η συμπεριφορά των δύο ανδρών στον αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα ο πανηγυρισμός τους στο 89ο λεπτό μετά το γκολ του Φράνκο Χάρα, όπου έδωσε τη νίκη και πρόκριση στον Ολυμπιακό.
Υπενθυμίζουμε ότι μετά το γκολ του Ολυμπιακού και τους πανηγυρισμούς των «ερυθρόλευκων» μια ομάδα περίπου 20 οπαδών εισέβαλε στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του προπονητή της De Oliveira Pereira Vitor Manuel και του ποδοσφαιριστή Kasami Pajtim για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 26 παρ. 1-4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Ολυμπιακός της 11/3/2015)»
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.