Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βολές ΠΑΣΟΚ κατά Κωσταράκου για αναρτήσεις εν όψει της παρέλασης

Βολές ΠΑΣΟΚ κατά Κωσταράκου για αναρτήσεις εν όψει της παρέλασης

Με σκληρές εκφράσεις επιτέθηκε κατά του αρχηγού ΓΕΕΘΑ το ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας αναρτήσεων του Μ.Κωσταράκου στο twitter για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ανέφερε ότι «η παρέλαση της 25ης Μαρτίου φέτος θα είναι μια μαζική εκδήλωση του λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων για να τιμήσουν την εθνεγερσία» και κάλεσε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να παρακολουθήσουν τις παρελάσεις ένστολοι. «Να σταματήσει να γλύφει τη νέα πολιτική του ηγεσία» σχολίασε το ΠΑΣΟΚ.

Με σκληρές εκφράσεις επιτέθηκε κατά του αρχηγού ΓΕΕΘΑ το ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας αναρτήσεων του Μ.Κωσταράκου στο twitter για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ανέφερε ότι «η παρέλαση της 25ης Μαρτίου φέτος θα είναι μια μαζική εκδήλωση του λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων για να τιμήσουν την εθνεγερσία» και κάλεσε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να παρακολουθήσουν τις παρελάσεις ένστολοι.

«Να σταματήσει να γλύφει τη νέα πολιτική του ηγεσία» σχολίασε το ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, ο Μ.Κωσταράκος εν όψει της παρέλασης της Τετάρτης στο Σύνταγμα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό την αφίσα – πρόσκληση στην παρέλαση και έγραψε: «Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου φέτος θα είναι μια μαζική εκδήλωση του λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων για να τιμήσουν την εθνεγερσία».

Το ΠΑΣΟΚ σχολίασε: «Μήπως πρέπει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ να περιοριστεί στον ρόλο του; Να σταματήσει να γλύφει τη νέα πολιτική του ηγεσία και να σεβαστεί το γεγονός ότι είναι στην ίδια θέση από το 2011; Με ποια μορφή παρέλασης συμφωνεί του 2012, του 2013, του 2014 ή του 2015; Λίγη σοβαρότητα απαιτείται».

Ωστόσο, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν περιορίστηκε σε αυτήν την ανάρτηση και με επόμενη καλεί τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που θα παρακολουθήσουν τις παρελάσεις εκτός υπηρεσίας, εφόσον το επιθυμούν να φέρουν τη στολή τους…

Η.Κ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024