Περίπου 15 μέρες θα λείψουν τελικά από τον ΠΑΟΚ οι Ρατς και Κόστα
Ανακουφιστικά ήταν για τον ΠΑΟΚ τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκαν οι Ράτζβαν Ρατς και Ρικάρντο Κόστα, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Ο Ρουμάνος μπακ ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και η επάνοδός του στη δράση υπολογίζεται περίπου στις δύο εβδομάδες. Από την άλλη, ο Πορτογάλος στόπερ τελικά απέφυγε τη ρήξη χιαστών και τη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 10-15 ημέρες, λόγω διάτασης πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος.
Ανακουφιστικά ήταν για τον ΠΑΟΚ τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκαν οι Ράτζβαν Ρατς και Ρικάρντο Κόστα, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.
Αμφότεροι έδειξαν πως ναι μεν θα λείψουν για το προσεχές διάστημα, αλλά όχι για τόσο μεγάλο, όπως υπήρχαν φόβοι.
Ο Ρουμάνος μπακ ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και η επάνοδός του στη δράση υπολογίζεται περίπου στις δύο εβδομάδες.
Από την άλλη, ο Πορτογάλος στόπερ τελικά απέφυγε τη ρήξη χιαστών και τη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 10-15 ημέρες, λόγω διάτασης πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος.
Έτσι, οι δύο αμυντικοί του «Δικεφάλου» θα χάσουν την προσεχή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή (21/3) και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το εντός έδρας ματς με την Ξάνθη, στις 5 Απριλίου.
Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανέφερε:
«Ο Ράζβαν Ρατς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες. Ο Ρικάρντο Κόστα υπέστη διάταση πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος κι αναμένεται να απουσιάσει από τις προπονήσεις για 10-15 μέρες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι απάντησε ο Πίτερς για το μέλλον του
- Πώς αντέδρασε ο Ντέκλαν Ράις μετά τον υποβιβασμό της Γουέστ Χαμ (vid)
- Ο Ολυμπιακός και η καλημέρα με Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και την κούπα της Euroleague (pic)
- Μάης 2024 – Μάης 2026: Τρία θρυλικά χρόνια, δύο ευρωπαϊκά… εντός έδρας και 37 τρόπαια
- O απίθανος Εβάν Φουρνιέ – Όλοι οι πόντοι του MVP στον μεγάλο τελικό (vid)
- «Χρυσός» ο 37ος ελληνικός τελικός στα Κύπελλα Ευρώπης μπάσκετ
- Αυτή είναι η Κανέλλα Χρυσονίδου στην οποία ο Ολυμπιακός αφιέρωσε τη Euroleague
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442