Ταξίδι-αστραπή αναμένεται να πραγματοποιήσει την προσεχή Κυριακή 22 Μαρτίου στο Βερολίνο ο Νίκος Κοτζιάς, μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.
Ταξίδι-αστραπή αναμένεται να πραγματοποιήσει την προσεχή Κυριακή 22 Μαρτίου στο Βερολίνο ο Νίκος Κοτζιάς, μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.
Ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με τον γερμανό ομόλογό του Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ, τη δεύτερη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε μία περίοδο που οι ελληνογερμανικές σχέσεις δεν διάγουν, τουλάχιστον σε επίπεδο δημόσιας ρητορικής, την καλύτερη περίοδό τους, η επίσκεψη Κοτζιά αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της επίσκεψης Κοτζιά στο Βερολίνο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Ωστόσο, διπλωματικοί κύκλοι σημείωναν ότι οι δύο άνδρες έχουν να συζητήσουν μία σειρά θεμάτων, όπως η κρίση στην Ουκρανία (σσ. σημειώνεται ότι έχει ανακοινωθεί ότι ο έλληνας Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Κρεμλίνο στις 8 Απριλίου), οι εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια και ιδιαίτερα η πολιτική αστάθεια στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, αλλά και το «ελληνικό ζήτημα». Δεν πρέπει άλλωστε να λησμονείται ότι ο κ. Στάινμαγερ προέρχεται από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.