Πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα για τον Αστέρα εν όψει Ολυμπιακού
Κινδυνεύει να... ξεμείνει από τερματοφύλακες ο Αστέρας Τρίπολης, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», για την -εξ αναβολής- 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ.
Κινδυνεύει να… ξεμείνει από τερματοφύλακες ο Αστέρας Τρίπολης, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», για την -εξ αναβολής- 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ.
Τη στιγμή που ο Κοσίτσκι παραμένει τραυματίας, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και λογικά δεν υπολογίζεται από τον Στάικο Βεργέτη, ο τεχνικός των Αρκάδων είδε σήμερα και τον αντικαταστάτη του Σλοβάκου, Κώστα Θεοδωρόπουλο, να απέχει από την προπόνηση εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση.
Ο 25χρονος γκολκίπερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο, αλλά, αν δεν τα καταφέρει, ο Αστέρας μένει με μοναδικό «ετοιμοπόλεμο» τερματοφύλακα τον Γιώργο Μπαντή, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί φέτος σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα, ο Φακούντο Πάρα, ο οποίος αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, έκανε θεραπεία και μάλλον είναι εκτός «μάχης» για την Πέμπτη. Θεραπεία έκανε και ο Αλόκο, ενώ ο Τορμένα ακολούθησε πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης.
Η τελευταία προπόνηση του Αστέρα θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 15:30 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τον Βεργέτη η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους





