Υπεραμύνεται του βουλευτικού ΙΧ ο Β.Διαμαντόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ
Της απόφασης να χρησιμοποιεί βουλευτικό αυτοκίνητο, παρά τις επανειλημμένες παραινέσεις του πρωθυπουργού Αλ.Τσίπρα προς τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθούν του συγκεκριμένου προνομίου, υπεραμύνεται ο βουλευτής Καστοριάς του κόμματος, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος. Αφήνει, μάλιστα, αιχμές προς την Κουμουνδούρου, λέγοντας πως δεν συμμετέχει σε «αρχηγικό κόμμα» και πως σέβεται αποφάσεις που λαμβάνονται «συλλογικά».
Της απόφασης να χρησιμοποιεί βουλευτικό αυτοκίνητο, παρά τις επανειλημμένες παραινέσεις του πρωθυπουργού Αλ.Τσίπρα προς τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθούν του συγκεκριμένου προνομίου, υπεραμύνεται ο βουλευτής Καστοριάς του κόμματος, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.
Αφήνει, μάλιστα, αιχμές προς την Κουμουνδούρου, λέγοντας πως δεν συμμετέχει σε «αρχηγικό κόμμα» και πως σέβεται αποφάσεις που λαμβάνονται «συλλογικά».
Σε δήλωση που ανήρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας της Καστοριάς, ο Β.Διαμαντόπουλος γράφει, απευθυνόμενος προς τον δημοσιογράφο:
«Έχετε μήπως υπόψη σας κάποιον εργαζόμενο-υπάλληλο που η εργασία του προϋποθέτει την περιοδεία στον νομό ή στην πόλη να το κάνει με δικό του μέσο ή κάποιον που αναγκάζεται να περιοδεύει ‘εκτός έδρας’ να μην του παρέχεται από την εταιρία του, στέγη, τροφή και μέσο μετακίνησης;».
Αφήνει, μάλιστα, αιχμές κατά του πρωθυπουργού, σημειώνοντας:
«Θέλω να επισημάνω – για να μην φανεί πως υπεκφεύγω – πως δεν συμμετέχω σε αρχηγικό κόμμα, και επειδή ως αριστερός με ελευθεριακές-σοσιαλιστικές απόψεις προερχόμενος από το κίνημα, έχω βαθειά ριζωμένη την κουλτούρα της συλλογικότητας, δεν εκτελώ προσωπικές εντολές κανενός αλλά υλοποιώ συλλογικές αποφάσεις, όταν λαμβάνονται τέτοιες τις σέβομαι απόλυτα».
Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση στο Facebook.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 102-87: Άνετο μεσημέρι με νέα 100άρα στο ΣΕΦ
- Σεισμός 5,5 Ρίχτερ έπληξε την Κούβα
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Αυταπατάται αν νομίζει ότι η συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να αποσπάσει τη συναίνεση του λαού
- Ουκρανία: Επιβάλλει κυρώσεις σε ξένους προμηθευτές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους
- Γιαννακόπουλος: «Να κάνεις την καλύτερη προσφορά για Χέιζ-Ντέιβις και να τρως Χ για άλλους λόγους»
- Παπανδρέου: «Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε σχέση ή επικοινωνία με τον Επστάιν» – Οργή για δημοσίευμα