Νέος εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΣΕΒ ο Κωνσταντίνος Μπίτσιος
Νέος εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΣΕΒ εξελέγη ο Κωνσταντίνος Μπίτσιος, τέως διευθυντής του Ιδιαίτερου και του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας στη θέση του παραιτηθέντος Χάρη Κυριαζή.
Νέος εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΣΕΒ εξελέγη ο Κωνσταντίνος Μπίτσιος, τέως διευθυντής του Ιδιαίτερου και του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας στη θέση του παραιτηθέντος Χάρη Κυριαζή.
Ο Κ.Μπίτσιος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Νομικά και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Λωζάννης. Στον Διπλωματικό Κλάδο του υπουργείου Εξωτερικών εισήχθη το 1982. Υπηρέτησε στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία της ΕΕ στις Βρυξέλλες, στην Πρεσβεία της Άγκυρας και στην Πρεσβεία του Λονδίνου.
Την περίοδο 2004-2009 υπηρέτησε στο Διπλωματικό Γραφείο του Πρωθυπουργού. Τον Ιανουάριο του 2009 προήχθη σε πληρεξούσιο Υπουργό Α’. Από τα τέλη του 2009 έως τον Ιανουάριο του 2014 διετέλεσε Διευθυντής του Ιδιαίτερου και του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.
Ο Χ.Κυριαζής εθήτευσε στο ΔΣ του ΣΕΒ για 21 χρόνια, ενώ από το 2011 ανέλαβε τη θέση του εκτελεστικού αντιπροέδρου. Στην τετραετία αυτή ασχολήθηκε με τα θέματα Φορολογίας, Ανθρώπινου Δυναμικού, Εργασιακών Σχέσεων και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού, Βιομηχανικής Πολιτικής, της πολιτικής Εξαγωγών, του Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος που ασχολείται με τα εμπόδια στην επιχειρηματικότητα, της πολιτικής Έρευνας και Ανάπτυξης κ.ά.
Ο κ. Κυριαζής θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΣΕΒ στα θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Εργασιακών Σχέσεων, καθώς και στην οργάνωση της τεκμηρίωσης διαφόρων θέσεων του Συνδέσμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέο άλμπουμ, παλιοί λογαριασμοί και ένα μεγάλο ερώτημα: Τι σκεφτόμαστε σήμερα όταν ακούμε τον Morrissey;
- Φουλ για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, έπεσε ο Παναθηναϊκός – Οι πιθανότητες για τη regular season της Euroleague (pic)
- Συρία: Νέα κλιμάκωση – Η συμφωνία με τη Δαμασκό «δεν ισχύει πλέον» δηλώνουν οι Σύροι Κούρδοι
- Αναθεώρηση όρων δόμησης στο Λουτράκι
- Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Φαραντούρης και με τη «βούλα» της Επιτροπής Δεοντολογίας
- Σε επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων
